Freza de asfalt second hand wirtgen w 2200

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Wirtgen
Model:W 2200
An:2000
Nr. Referinta:#183618
Ore:12402 h
Putere:950 CP
Greutate:41,50 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Freza De Asfalt Second Hand Wirtgen W 2200
Marca : Wirtgen
Model : W 2200
An : 2000
Ore : 12402 h
Greutate proprie : 41500 kg
Specificatii tehnice :
Motor :
Marca motor: Caterpillar C 27 Ataac
Dimensiuni transport (Lxlxî) 16,960 x 2,800 x 3,025 m
Alte informaţii Latimea de lucru: 2200 mm Sistem de înaltă nivelare WIRTGEN (lateral stânga și dreapta), sistem de transport fără pliere, sistem de schimbare rapidă a sculelor HT11, staționare pe șenile: 80-90% bobină bună, 80% bună Anul 2013 & are doar 1.000 de ore), transportor de conditie: 70% bun, sistem de nivelare stanga + dreapta, control panta, hidr. Plăci laterale de ridicare, hidr. Lifting transportoare, dispozitiv de remorcare, WIDIS 32, motor: Caterpillar C 27 Ataac 708 kW / 950 CP, mașina este în stare bună de lucru. Descriere suplimentară: - Tambur de frezat cu sistem HT11 pentru schimbarea rapidă a sculelor. - Ridicarea hidraulică a transportorului primar. - Sistem electronic complet de nivelare, 2 senzori (WIRTGEN) - Senzor de control al pantei - Ridicarea hidraulică a plăcilor laterale. - Supapă de blocare suplimentară pentru lama racletei. - Viteza benzii transportoare cu descărcare reglabilă. - Pompă acționată hidraulic pentru reumplerea apei - Oglinzi de vedere exterioare - Conveior cu descărcare fixă, acționat electric hidraulic - baliză rotativă - Documentația tehnică completă - Certificat CE SN: mnl206205DE
DETALII PRET:
Pret Furnizor Extern 115000 €
Servicii Utilben 2900 €
Pret Transport 3000 €
Pret total + transport inclus 120900 €
Optional
Garantie 2500 €
Service 1500 €
Pret total + Servicii + Transport 124900 €

Freza De Asfalt Second Hand Wirtgen W 2200

Parerea noastra despre freza de asfalt Wirtgen W 2200

Frezarea - evacuarea cu rapiditate a suprafetelor mari la autostrazi sau aeroporturi este domeniul dedicat lui WIRTGEN. Straturile de pâna la 350 mm din asfalt sau beton sunt excavate de catre frezele de asfalt WIRTGEN cu o viteza de avans mare.

Pe lânga evacuarea întregului sistem rutier dintr-o singura trecere, se pot freza si straturi individuale în mod economic. Însa în toate aceste utilizari, frezele de asfalt WIRTGEN conving nu numai prin viteza de avans ridicata sau productivitate mare datorita puteri maxime de antrenare, ci si prin sistemul inteligent de management WIDRIVE, care pune la dispozitie 3 turatii de lucru a tamburului de frezare si conceptul de antrenare cu doua motoare - Dual Engine Concept. Acestea reduc drastic costurile de exploatare pentru frezele de mare capacitate.

Prin aceste concept frezele de asfalt WIRTGEN reprezinta practic doua masini într-una singura: pe de-o parte o freza de mare putere la capacitate maxima a celor doua motoare, pe de alta parte, clientii gasesc în frezele de asphalt WIRTGEN si o freza medie, extrem de eficienta care, poate executa rapid si cu costuri reduse lucrari în straturi de asfalt mai moi sau mai subtiri: covoare de uzura, asfalt drenant, etc. Noul concept de operare sprijina mecanicul si îi pune la dispozitie toate informatiile necesare. Pe lânga acest concept intuitiv de manipulare, iese în evidenta displayul multifunctional de comanda, practic o centrala de informatii pentru functionare. Acesta, împreuna cu binecunoscutul Display de nivelare LEVEL PRO se poate muta pe stânga sau pe dreapta masinii de catre operator si îi afiseaza acestuia toate datele referitoare la functionarea si lucrarile de întretinere necesare. O alta functie practica noua este protocolul de lucru pe santier: - la terminarea schimbului de lucru se raporteaza orele, tonajul frezat si numarul de autobasculante încarcate.

Numarul de comutatoare de pe panou este minimal, datorita managementului functionarii - WIDRIVE - care preia multe actiuni ale mecanicului operator, pe care le integreaza în procesul de functionare automat. Suplimentar, comutatoarele sunt concentrate pe grupe de functiuni simbolizate intuitiv, fara text. De asemenea pentru un control perfect al functionarii, se pot monta 2-6 camere de luat vederi, astfel ca operatorul poate supraveghea pe display pâna la sase zone de functionare, zone care altfel ar trebui controlate de muncitori auxiliari.
UTILBEN vinde freze de asfalt WIRTGEN second hand si noi cu plata integrala sau leasing.