Freza de asfalt wirtgen w 50 dc second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Wirtgen
Model:W 50 DC
An:2009
Nr. Referinta:#165492
Ore:1842 h
Putere:- CP
Greutate:7,15 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Freza de asfalt Wirtgen W 50 DC Second Hand
Marca Wirtgen
Model W 50 DC
An 2009
Ore 1842 h
Greutate 7150 kg
SPECIFICATII TEHNICE
Motor
Motor DEUTZ TD 2011
Alte informaţii Versiunea cu patru roți, versiunea cu sistem de înșurubat, sistemul de nivelare LEVEL PRO (partea stângă și dreapta), motorul diesel DEUTZ TD 2011 răcit cu apă (putere 92 kW / 125 CP), inclusiv transportor, roți: 70% Transportor bun: 60% bun, mașina este în stare de funcționare. Mașina se va recondiționa cu următoarele elemente: - 4 roți noi - Banda transportoare nouă - un nou serviciu al motorului (500 de ore) - Verificare completă a serviciului - Repetarea în culoarea originală a producătorului (alb / gri) Echipamente opționale: - tambur de frezat fin: - tambur standard, lățime 35 cm SN: mnl9D3FE9A5
DETALII PRET:
Pret Furnizor Extern 65000 €
Servicii Utilben 3000 €
Pret Transport 2750 €
Pret total + transport inclus 70,750 €
Optional
Garantie 2300 €
Service 1300 €
Pret total + Servicii + Transport 74,400 €

Freza de asfalt Wirtgen W 50 DC Second HandFreza de asfalt Wirtgen W 50 DC Second Hand

Parerea noastra despre freza de asfalt Wirtgen W 50 DC

Frezarea - evacuarea cu rapiditate a suprafetelor mari la autostrazi sau aeroporturi este domeniul dedicat lui WIRTGEN. Straturile de pâna la 350 mm din asfalt sau beton sunt excavate de catre frezele de asfalt WIRTGEN cu o viteza de avans mare.

Pe lânga evacuarea întregului sistem rutier dintr-o singura trecere, se pot freza si straturi individuale în mod economic. Însa în toate aceste utilizari, frezele de asfalt WIRTGEN conving nu numai prin viteza de avans ridicata sau productivitate mare datorita puteri maxime de antrenare, ci si prin sistemul inteligent de management WIDRIVE, care pune la dispozitie 3 turatii de lucru a tamburului de frezare si conceptul de antrenare cu doua motoare - Dual Engine Concept. Acestea reduc drastic costurile de exploatare pentru frezele de mare capacitate.

Prin aceste concept frezele de asfalt WIRTGEN reprezinta practic doua masini într-una singura: pe de-o parte o freza de mare putere la capacitate maxima a celor doua motoare, pe de alta parte, clientii gasesc în frezele de asphalt WIRTGEN si o freza medie, extrem de eficienta care, poate executa rapid si cu costuri reduse lucrari în straturi de asfalt mai moi sau mai subtiri: covoare de uzura, asfalt drenant, etc. Noul concept de operare sprijina mecanicul si îi pune la dispozitie toate informatiile necesare. Pe lânga acest concept intuitiv de manipulare, iese în evidenta displayul multifunctional de comanda, practic o centrala de informatii pentru functionare. Acesta, împreuna cu binecunoscutul Display de nivelare LEVEL PRO se poate muta pe stânga sau pe dreapta masinii de catre operator si îi afiseaza acestuia toate datele referitoare la functionarea si lucrarile de întretinere necesare. O alta functie practica noua este protocolul de lucru pe santier: - la terminarea schimbului de lucru se raporteaza orele, tonajul frezat si numarul de autobasculante încarcate.

Numarul de comutatoare de pe panou este minimal, datorita managementului functionarii - WIDRIVE - care preia multe actiuni ale mecanicului operator, pe care le integreaza în procesul de functionare automat. Suplimentar, comutatoarele sunt concentrate pe grupe de functiuni simbolizate intuitiv, fara text. De asemenea pentru un control perfect al functionarii, se pot monta 2-6 camere de luat vederi, astfel ca operatorul poate supraveghea pe display pâna la sase zone de functionare, zone care altfel ar trebui controlate de muncitori auxiliari.
UTILBEN vinde freze de asfalt WIRTGEN second hand si noi cu plata integrala sau leasing.