Freze de asfalt wirtgen w 50 utilaje asfalt 89500 euro

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 89,500 €

Preț total + transport inclus: 89,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Wirtgen
Model:W 50
An:2010
Nr. Referinta:#007372
Ore:250 h
Putere:82 CP
Greutate:0,01 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Freze de asfalt la rece WIRTGEN W 50 Lăţime de frezare 500 mm Adâncime de frezare 0 - 160 mm Motor Deutz 4 Cilindri Consum 8-15 l/ora Viteza de lucru 25m/ora Viteza deplasare 6km/ora Latime banda 400mm Capacitate banda 82 m3/ora Dimensiuni Transport 3450x 1670 x 2450 mm
Freză compactă pentru eliminarea straturilor de acoperire a carosabilului, îndepărtarea marcajelor, frezarea îmbinărilor, etc. Sistemul flexibil de tăiere permite utilizarea de tamburi de frezare cu lăţimi de lucru şi distanţe diferite între cuţite. Roată dreapta spate rabatabilă, bandă de alimentare decuplabilă.
Vinzare: Freze de asfalt la rece WIRTGEN W 50 Pret: [v]
 

Parerea noastra despre freza de asfalt Wirtgen W 50

Frezarea - evacuarea cu rapiditate a suprafetelor mari la autostrazi sau aeroporturi este domeniul dedicat lui WIRTGEN. Straturile de pâna la 350 mm din asfalt sau beton sunt excavate de catre frezele de asfalt WIRTGEN cu o viteza de avans mare.

Pe lânga evacuarea întregului sistem rutier dintr-o singura trecere, se pot freza si straturi individuale în mod economic. Însa în toate aceste utilizari, frezele de asfalt WIRTGEN conving nu numai prin viteza de avans ridicata sau productivitate mare datorita puteri maxime de antrenare, ci si prin sistemul inteligent de management WIDRIVE, care pune la dispozitie 3 turatii de lucru a tamburului de frezare si conceptul de antrenare cu doua motoare - Dual Engine Concept. Acestea reduc drastic costurile de exploatare pentru frezele de mare capacitate.

Prin aceste concept frezele de asfalt WIRTGEN reprezinta practic doua masini într-una singura: pe de-o parte o freza de mare putere la capacitate maxima a celor doua motoare, pe de alta parte, clientii gasesc în frezele de asphalt WIRTGEN si o freza medie, extrem de eficienta care, poate executa rapid si cu costuri reduse lucrari în straturi de asfalt mai moi sau mai subtiri: covoare de uzura, asfalt drenant, etc. Noul concept de operare sprijina mecanicul si îi pune la dispozitie toate informatiile necesare. Pe lânga acest concept intuitiv de manipulare, iese în evidenta displayul multifunctional de comanda, practic o centrala de informatii pentru functionare. Acesta, împreuna cu binecunoscutul Display de nivelare LEVEL PRO se poate muta pe stânga sau pe dreapta masinii de catre operator si îi afiseaza acestuia toate datele referitoare la functionarea si lucrarile de întretinere necesare. O alta functie practica noua este protocolul de lucru pe santier: - la terminarea schimbului de lucru se raporteaza orele, tonajul frezat si numarul de autobasculante încarcate.

Numarul de comutatoare de pe panou este minimal, datorita managementului functionarii - WIDRIVE - care preia multe actiuni ale mecanicului operator, pe care le integreaza în procesul de functionare automat. Suplimentar, comutatoarele sunt concentrate pe grupe de functiuni simbolizate intuitiv, fara text. De asemenea pentru un control perfect al functionarii, se pot monta 2-6 camere de luat vederi, astfel ca operatorul poate supraveghea pe display pâna la sase zone de functionare, zone care altfel ar trebui controlate de muncitori auxiliari.
UTILBEN vinde freze de asfalt WIRTGEN second hand si noi cu plata integrala sau leasing.