Instalatie de foraj studii geo bohler tc110 oferta de vanzare foreze pentru foraje specialeforaje geologice geotehnice hidrogeologice piloti

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Bohler
Model:110
An:2001
Nr. Referinta:#001595
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

OFERTA INSTALATIE DE FORAJ STUDII GEO TIP UTILAJ: Instalatie de foraj studii geo     Marca: [marca] Bokle     MODEL: 110   AN FABRICATIE: 2001       DESCRIERE:     Instalatie de foraj studii geotehnice studii geo Böhler TC110 cu praf de mai multe accesorii incluse în stare bună de funcţionare Accesorii: 10 tevi de foraj 3 capuri de foraj 90mm, 1 noua unitate, 3 suluri on furtun 10m, Ciocan Hammer Mai mult piese schimbate cu piese noi  Dotata cu Compresor: Atlas Copco 280     Pret: 24.000 Euro  
Oferta de vanzare foreze pentru foraje specialeforaje geologice geotehnice hidrogeologice piloti si micropilotiforaje de mediu si pentru pompe de calduraproiectareautorizaredeznisipari si reabilitari de sondemontaj de pompe submersibile si de suprafata. Instaltii de foraj pentru alimentari cu apa mare medie si mica adancime denisipari lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie lucrari de foraj orizontal dirijat si de investigatie nedistructiva executie foraje de mica medie si mare adancime pentru apa potabila minerala si termala executie foraje de studii.  

Parerea noastra despre instalatia de foraj Bohler 110

Instalatiile de foraj Fraste s-au facut cunoscute in toata lumea datorita calitatii si puterii pe care le detin.
Optiunea de comanda radio, de la distanta este disponibila pentru toate instalatiile de forat Fraste, ceea ce permite operatorului sa se pozitioneze în cadrul aplicatiei astfel încat sa aiba cea mai buna vizibilitate. Fraste dispune de patentul propriu pentru încarcatorul automat de prajini, ceea ce aduce un maximum de randament în executie.

Acesta, combinat cu mandrina de pe capul rotativ, poate reduce in mod deosebit timpul de executie a unui foraj de mare adancime ?i, de asemenea, permite lucrul cu un singur operator din moment ce interventia fizica a operatorului este exclusa.

Capetele rotative produse de Fraste au un numar mare de viteze ?i cupluri care pot fi reglate discret sau continuu, permitand astfel lucrul în studii geotehnice sau de esantionare ca si executia de puturi de mare adancime cu aceeasi masina. Incarcarea prajinilor se face prin deplasarea lateral a capului rotativ sau prin rotirea în fata la 90 de grade a mandrinei.

Cuplurile foarte mari ale instalatiilor de forat Fraste permit diametre mari de foraj, iar pompele de noroi de debite mari permit evacuarea rapida a detritusului obtinut în forare. Masinile pot fi utilate cu doua capete rotative pe mast, facilitand astfel lucrul tubat la mari adancimi f?r? a utiliza noroi bentonitic ?i folosind aerul comprimat furnizat de compresoarele instalate pe utilaj. Pentru a extrage tubulatura se folosesc menghine cu cilindri de extractive, iar desfacerea prajinilor sau a tubulaturii se face cu ajutorul unui cilindru de desfacere de pe una din menghine. Pentru studii geotehnice echipamentele pot fi instalate pe camionete, senile autobatante sau pe camioane, in functie de dimensiunile lor.

UTILBEN vinde instalatii de foraj Fraste second hand si noi cu plata integrala sau leasing.