Instalatie forare verticala bauer 330 second hand

92,000 €

Preț total + transport inclus: 92,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Bauer
Model:330
An:1998
Nr. Referinta:#022131
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,02 t

Specificatii Tehnice

Instalatie forare Bauer Verticala
Camion Iveco Adanicime de forare 500m Instalatie Forare Bauer-B Km: 21260. Stare buna de funcitionare   Vinzare: Instalatie forare Bauer Verticala 330 Second Hand Pret: [v]

Parerea noastra despre instalatia de foraj Bauer 330

Pentru a raspunde cerintelor pietei, în 2011 Bauer a lansat doua linii de utilaje de foraj pentru piloti: ValueLine si PremiumLine.

In vreme ce masinile BG din seria PremiumLine sunt utilaje de foraj multifunctionale pentru aplicatii diverse din domeniul tehnologiilor pentru fundatii speciale, cele din seria ValueLine sunt destinate în exclusivitate forajului pentru piloti cu bara telescopica de tip Kelly.

O platforma de service integrata ofera acces facil, comod si sigur pentru lucrarile de intretinere; platforma se poate trage asemenea unui sertar, astfel incat panourile motorului actioneaza ca protectie anticadere.

Gama “ValueLine” este destinata exclusiv pentru forajul de piloti cu diametre de pana in 2,5 m si o adancime de sapare de pana la 70 m. Elementul central al gamei mijlocii este masina de baza BT, care a fost proiectata si construita in intregime de catre Bauer. Suportul modern si foarte functional are standarde ridicate de siguranta si emisii de zgomot foarte scazute. Masina poate fi echipata cu un motor CAT C 9.3 de 298 kW, ce îndeplineste standardele de emisii Tier 4F.
UTILBEN vinde instalatii de foraj Bauer second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

Alte instalatii de foraj Bauer

28v