Instalatie forare bauer-mol 1986 noua demonstrativa

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Bauer
Model:
An:1986
Nr. Referinta:#000810
Ore:10 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

TIP UTILAJ:

Instalatie forare

 

MARCA:

Bauer-Mol

 

MODEL:

 

 

AN FABRICATIE:

1986

 

ORE FUNCTIONARE:

1

 

 

DESCRIERE:

 

Instalatie forare Marca Bauer-Mol

Model din 1986

Instalatie de forat gauri pentru stalpi

 

Parerea noastra despre instalatia de foraj Bauer

Pentru a raspunde cerintelor pietei, în 2011 Bauer a lansat doua linii de utilaje de foraj pentru piloti: ValueLine si PremiumLine.

In vreme ce masinile BG din seria PremiumLine sunt utilaje de foraj multifunctionale pentru aplicatii diverse din domeniul tehnologiilor pentru fundatii speciale, cele din seria ValueLine sunt destinate în exclusivitate forajului pentru piloti cu bara telescopica de tip Kelly.

O platforma de service integrata ofera acces facil, comod si sigur pentru lucrarile de intretinere; platforma se poate trage asemenea unui sertar, astfel incat panourile motorului actioneaza ca protectie anticadere.

Gama “ValueLine” este destinata exclusiv pentru forajul de piloti cu diametre de pana in 2,5 m si o adancime de sapare de pana la 70 m. Elementul central al gamei mijlocii este masina de baza BT, care a fost proiectata si construita in intregime de catre Bauer. Suportul modern si foarte functional are standarde ridicate de siguranta si emisii de zgomot foarte scazute. Masina poate fi echipata cu un motor CAT C 9.3 de 298 kW, ce îndeplineste standardele de emisii Tier 4F.
UTILBEN vinde instalatii de foraj Bauer second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

Alte instalatii de foraj Bauer

33028v