Oferta tractor john deere 6320 second-hand

29,300 €

Preț total + transport inclus: 29,300 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6320
An:2005
Nr. Referinta:#003537
Ore:5600 h
Putere:100 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Tractiune Integrala 4x4. Transmisie AutoQuad Cutie viteze 40 kph Cilindri 4 piese Scaun Pasager Scaun pe aer Calitate cauciucuri fata 40 % Condiţia anvelopelor anterioare 25 % Dimensiune anvelope frontale 14.9 x 24 Mărimea anvelopelor anterioare 16.9 x 38 Suspensie Fata Suspensie Cabina Scaun Pasager Oferta Tractor John Deere 6320 100CP oferte tractoare john deere Stare buna de functionare!  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6320

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.