Instalatie de foraj orizontala vermeer d16x20a de vanzare second hand import vanzari instalatii de foraj second hand preturi f bune

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Vermeer
Model:D16x20A
An:2002
Nr. Referinta:#002482
Ore:1131 h
Putere:10 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Instalatie forare orizontala marca Vermeer model D16x20A second hand din anul 2002 pe senile din cauciuc la un pret bun din import!
Marca Vermeer Model D16x20A Anul fabricatiei 2002 Ore functionare: 1131 h Sistem de pozitionare cu radiodetectie Pompa betonit Motor Perkins Diesel 63 kW Sistem de ancorare stationar Sistem de alarma contra scurtcircuit Incaracare automata tevi Capacitate pompa 95 l / min Placa de forare 88,9 mm dotata cu cutit Mode ATLAS Boreplaner versiunea 2.4 Supapa hidraulica rotunda Senile cauciuc Teava de foraj 31 bucati X 3mm Diametrul 48 mm Cap de forare standard cu adaptor si dozatoare Rezervor de apă de 230 litri Sistem de orientare radiodetectie cu senzor de trasmisie si receptie Sistem bentonit de amestecare 5 cbm Alezor rotativ de 15 cm şi 25 cm, Tevi de 110 şi 160 HDPE transportoare interioara PN6-PN10 cu protecţie Drilling: C furtun (15 m) Rod-Recycler Alte accesorii furtun 15m PRET: 54.500 EURO *Posibilitate facturare externa Instalatie de foraj orizontala Vermeer D16x20A de vanzare second hand import vanzari instalatii de foraj second hand preturi f bune

Parerea noastra despre instalatia de foraj Vermeer D16x20A

Compania a fost infiintata in anul 1948 de catre Gary Vermeer si are sediul central in Pella, Iwoa. Inca de la infiintare s-a pus accentual pe inovatie, astfel an de an sunt introduse pe piata echipamente cu dotari tehnice deosebite.
In acest moment Vermeer este lider mondial pe piata utilajelor de sapat santuri, utilajelor de forat orizontal dirijat si utilajelor pentru intretinerea mediului.
In 1991 Vermeer lanseaza pe piata primele utilaje de forat orizontal dirijat. La numai doi ani de la aceasta data devinde lider mondial, cu cel mai multe vanzari, de la echipamente compacte pana la foreze maxi. Tehnologii patentate, constructive, solide, putere mare, experienta- acestea sunt atuurile echipamentelor Vermeer.
Fie ca se doreste instalarea de fibra optica în interiorul oraselor sau tevi de diametru mare în mijlocul pustietatii, utilajele de forat orizontal Vermeer sunt echipamentele potrivite.

In decursul anilor si-au cladit reputatia de echipamente fiabile cu performante superioare si usor de intretinut.

Pe langa echipamentele propriu-zise Vermeer produce si toata gama de scule de foraj si colaboreaza cu producatori importanti pentru a pune la dispozitia clientilor si celalalte accesorii; sisteme de detectie, prajini de foraj, bentonita si aditivi, unitati de mixare si pompare de mari dimensiuni, etc. si un sistem pentru forat orizontal.

UTILBEN vinde instalatii de foraj Vermeer second hand sau noi cu plata integrala sau leasing.

Alte instalatii de foraj Vermeer

D24x40Navigator 24x40