Repartizor de astfalt pe senile bomag bf 300c de vanzare

Leasing cu rate de 1392.04 €

*pret: 52,000 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:BOMAG
Model:BF 300C
An:2011
Nr. Referinta:#088152
Ore:10 h
Putere:75 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Km: 2000.
Latime de lucru: 1.7 - 3.3 m.
 
SPECIFICATII TEHNICE Repartizor de astfalt pe Senile BOMAG BF 300C 
Motor Kubota
4 cilindri
Capacitate buncar 4.8 m3
Diametru melc 280 mm
Placa S340
Marcat CE

Parerea noastra despre finisorul de asfalt BOMAG BF 300C

Constructorul german are o cota de piata in continua crestere pe segmentul 17-20 de tone, iar aceasta noua generatie de finisoare reconfirma aceasta pozitie. Disponibile în varianta cu pneuri, foarte usor de manevrat sau in varianta cu senile, cu putere mare de tractiune. Ventilatorul actionat hidraulic isi adapteaza automat puterea de racire in functie de necesitate.

In cele trei circuite de lucru, pompele regleaza debitul de ulei in functie de puterea necesara. Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, lucru ce se reflecta în grinzile de inalta performanta, Bomag este un lider incontestabil in ceea ce priveste tehnologiile de compactare.

Confortul, ergonomia si usurinta in manevrare au fost unele dintre punctele unde inginerii Bomag si-au concentrat cel mai mult atentia atunci cand au proiectat noua generatie de finisoare. Platforma de operare este echipata cu sistemul patentat BOMAG SIDEVIEW, astfel ca scaunul si consola de operare formeaza o singura unitate, ce poate fi ajustata conform preferintelor operatorului. Spre deosebire de alte finisoare, in acest caz plafonul protejeaza intotdeauna operatorul de conditiile meteorologice.

De asemenea, atunci cand sunt descarcate camioanele, sistemul SIDEVIEW ofera o vizibilitate foarte buna si permite contactul vizual cu soferul camionului, pentru a preveni eventualele erori de coordonare.

UTILBEN vinde finisoare de asfalt Bomag second hand si noi cu plata integrala sau leasing.

Alte marci de finisoare asfalt

Vogele Demag Bomag Abg titan Dynapac
Bitelli Volvo Antec

Alte finisoare asfalt BOMAG

Bf 800 cBf 300Bf 223cBf 223 c