Tractoare john deere 6215r ultimate de vanzare

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6215R Ultimate
An:2016
Nr. Referinta:#271511
Ore:1414 h
Putere:212.00 CP
Greutate:- t

Specificatii Tehnice

Tractoare John Deere 6215R Ultimate de vanzare John Deere 6215R, ULTIMATE EDIȚIE, AutoPowr / IVT 50 km / h, 10-inch Afișajul CommandCenter, pregătirea pentru AutoTrac, cabina ComfortView cu arc, 5 dw. electric ZSG, ax spate integral TLS Plus, fără trepte osie posterioară reglabilă, anvelope Michelin 600 / 70R28 și 710 / 70R42, Pachetul de conectivitate JDLINK, climatizarea automată, managementul capătului iTEC, Puterea dincolo, cuplarea cu bile K80, bara de tractare automată, Legătură frontală, sistem de frânare pneumatic cu 2 circuite, anul de fabricație 2016 Citirea kilometrajului: 1414, Worklight 4x spate, Worklight 4x față, de cuplare cu bile, Computer de bord / monitor, Cârlig de ridicare în trei puncte / spate, Suspensie pneumatică, radio Starea agentului de publicitate: comercială Stare: Nou Pneuri față: 600 / 70R28 Cutie de viteze: unelte fără trepte Viteză maximă: 50 km / h Viteza prizei de putere: 540 / 540E / 1000 / 1000E Pneuri spate: 710 / 70R42 Mecanisme de suflare da: 5 Grosimea suprafeței din cauciucuri din față: 80% Adâncime staționare: cauciucuri din spate: 80% Tractiune intergrala Sistem pneumatic ELC Legătură frontală Sistemul de suspensie a punții față Sistem hidraulic de asistență la volan Taxi Suspensie cabină Aer conditionat

Tractoare John Deere 6215R Ultimate de vanzare

 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6215R Ultimate

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.