Tractoare john deere 7310r de vanzare

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 2,000 €

Garantie: 5,250 €

Pret complet: 192,310 €

Marca:John Deere
Model:7310R
An:2016
Nr. Referinta:#244152
Ore:631 h
Putere:306.00 CP
Greutate:- t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractoare John Deere 7310R de vanzare Tractor John Deere 7310R, transmisie Auto Powr (fără trepte), motor de 9,0l, Pompa hidraulică de 223 l / m, jante din spate, afișaj CommandCenter de 10 inch, TLS Plus puntea față cu tracțiune integrală, Anul construcției 2016, 631 ore de funcționare Lampa de lucru 4x spate, Worklight 4x față, Computer de bord / monitor, Cârlig de ridicare în trei puncte / spate, Suspensie pneumatică, radio, hitch, incarcare automata, înălțime reglabilă Starea agentului de publicitate: comercială Stare: Nou Pneuri față: 600 / 65R34 Cutie de viteze: unelte fără trepte Desemnarea mașinii: 20989-122460 Viteză maximă: 50 km / h Pneuri spate: 710 / 75R42 Mecanisme de suflare da: 5 Grosimea suprafeței din cauciucuri din față: 80% Adâncime staționare: cauciucuri din spate: 80% Tractiune intergrala Sistem pneumatic ELC Legătură frontală Sistemul de suspensie a punții față Taxi Suspensie cabină Aer conditionat Încărcarea senzorilor

Tractoare John Deere 7310R de vanzare

 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7310R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.