Tractor john deere 8530 de vanzare

99,500 €

Preț total + transport inclus: 99,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:8530
An:2008
Nr. Referinta:#007724
Ore:3850 h
Putere:330 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor John Deere 8530
Viteza: 50 km/h.
Full option
4x4
Motor John Deere PowerTech
6 cilindri Turbo Diesel
Racire pe apa
Transmisie Infinit Variabila
Frane pe aer
4 circuite hidraulice
Tiranti spate
Cuplu remorca
Suport pt grautati frontale
Scaun pe aer
Aer conditionat
16 lumini de lucru
Anvelope frontale 600/70x30 50% bune
Anvelope spate    710/70x42 90% bune
Un singur proprietar!!!
Tractorul John Deere 8530 e compact, permite utilizarea in spatii inguste. Modelul de utilaje agricole 8530 al marcii de tractoare John Deere e silentios si performant.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8530

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.