Tractoare john deere 6920 s second hand

25,800 €

Preț total + transport inclus: 25,800 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6920 S
An:2002
Nr. Referinta:#003282
Ore:7100 h
Putere:166 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
Puterea motorului: 122 kW (166 CP)
Viteza maximă: 40 kilometri pe oră Tip tracţiune   Integrala 4x4 WD Cabină    Normal Dimensiune anvelope frontale    540/65R28 Mărimea anvelopelor anterioare    650/65R38 Cilindri    6 piese Transmisie    AutoQuad 50Kph Atasamente   Frane pe aer Aer conditionat TLS Suspensie cabina
Cabina de-lux, Scaun Suspensie Pneumatica
Pompa Hidraulica 96 l / min, Rezervolr 325l Tractor foarte ingrijit Stare perfercata de functionare Tractoare John Deere Second Hand Tractor John Deere 6920S 166CP
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920 S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.