Tractoare same silver 90 second-hand

12,300 €

Preț total + transport inclus: 12,300 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Same
Model:Silver
An:1995
Nr. Referinta:#007823
Ore:5000 h
Putere:90 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Dotari Tractoare Same Silver 90:
4x4
Motor Same
4 cilindri Turbo Diesel
4 circuite hidraulice
Anvelope 70% bune
Tractoarele Same Silver 90 sunt tractoare de incredere in munca la camp. Modelul Silver 90 al marcii de utilaje agricole SAME e performant, fiabil si compact.

Parerea noastra despre tractorul Same Silver

Istoria tractoarelor SAME incepe in 1942 in Italia. Traditia si evolutia tehnologiei Ia care se adauga cel mai bun raport calitate-pret, au fost intotdeauna punctele de rezistenta ale marcii de tractoare SAME.

Producatorul de tractoare SAME are cateva reusite cu care se poate lauda la nivel mondial: primul tractor agricol din lume cu motor diesel si inventarea tractiunii integrale.

Gama de tractoare SAME Virtus, din segmentul 100-120 CP, completeaza utilaje agricole necesare intr-o ferma cu o serie intreaga de tehnologii moderne, dar si versatilitate segmentului de tractoare "bune Ia tot".

Dupa putin timp, chiar In Romania, marca SAME si-a impus calitatile devenind lider pentru segmentul tractoarelor specializate pentru podgorii (gama Solaris si Frutteto). Acelasi lucru se poate spune si despre gama Explorer din segmentul de 90-105 CP. Noua gama Explorer 90 si 105 sunt cele doua noutati absolute cu care sa mandreste producatorul agricol SAME.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare Same noi si second hand cu plata integrala sau leasing.