Tractor cu incarcator frontal john deere 6320 de vanzare

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6320
Nr. Referinta:#134232
Putere:100 CP
Greutate:- t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractor Cu Incarcator Frontal John Deere 6320 De Vanzare
Marca: John Deere
Model: 6320
An: 2003
Ore: 7340
MOTOR
Tip John Deere
Numar cilindri 4
Putere 100 CP
DOTARI
Incarcator frontal
Tiranti frontali
Comanda electrovalve (EHR)
Frane pneumatice
3 circuite hidraulice
Cabina inchisa
Climatizare
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Anvelope fata 420/70R24
Anvelope spate 540/65R38
Pret furnizor extern 29,300 €
Servicii Utilben 600 €
Transport 900 €
Pret Total cu Transport inclus 30,800 €
Optional
Garantie 900 €
Service 600 €
Pret Total + Servicii cu transport inclus 32,300 €

Tractor Cu Incarcator Frontal John Deere 6320 De Vanzare

Tractor Cu Incarcator Frontal John Deere 6320 De Vanzare

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6320

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.