Tractor john deere 5100r nou de vanzare tractoare john deere

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:5100R
An:2012
Nr. Referinta:#061683
Ore:215 h
Putere:108 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor John Deere 5100R NOU
Tractiune integrala 4x4
Motor Diesel 4 cilindrii
Transmisie Autoquad cu inversor si PowerShuttle
Trepte viteze 16/16
Viteza deplasare 40km/h
Cabina inchisa
Dotari Tractor John Deere 5100R NOU Aer conditionat
Scaun pasager
2 circuite hidraulice
Girofar
Greutati frontale 10 buc
Lunimi de lucru
Anvelope Continental fata  340/85 x 24 90% Bune Anvelope Continental spate 420/85 x 34 95% Bune
Aparatori roti
Vanzari Tractoare John Deere Noi si Second Hand din Import Achizitionand un Tractor de la UTILBEN aveti garantia calitatii
 
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 5100R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.