Tractor john deere 6115r cu incarcator frontal mx t10

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6115R
An:-
Nr. Referinta:#197200
Ore:6220 h
Putere:115 CP
Greutate:- t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractor John Deere 6115R Cu Incarcator Frontal MX T10
Marca : John Deere
Model : 6115R
Prima inregistrare : 2012
Ore : 6220
Specificatii tehnice :
Transmisie : Autoquad
Viteza maxima : 40 lm/h
Putere : 115 CP
Suport greutati frontale :
Scaun pasager :
Lumini de lucru :
Incarcator frontal :
Cirucite hidraulice 2
Aer conditionat
DETALII PRET
Pret furnizor extern 45000 Euro
Servicii Utilben 1800 Euro
Transport aprox pana la Cluj 1500 Euro
Pret Total cu Transport Inclus 48300 Euro
Optional
Garantie 1400 Euro
Service 900 Euro
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 50600 Euro

Tractor John Deere 6115R Cu Incarcator Frontal MX T10

Tractor John Deere 6115R Cu Incarcator Frontal MX T10

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6115R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.