Tractor john deere 6230 second-hand

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 48,000 €

Preț total + transport inclus: 48,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6230
An:2010
Nr. Referinta:#006985
Ore:276 h
Putere:100 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
Viteza 40km/h Fata aparatoare standard 2 oglinzi retrovizoare Scaune pe perna de aer PTO 540/540E/1000 rot/min Pompa hidraulica 63l/min Far de lucru pe dreapta spate 2 faruri fata Oglinda in interior Radio Rezervor 185l Anvelope  Continental spate 420/85 x 34 spate - 95% fata  340 / 85 x 24  - 95% Transmisie PowerQuad plus 16/16 Viteza 40KPH cu serviciu de transfer de putere mana stanga. Aer condiţionat. Scaun pe aer Corner de evacuare. 3 Sistem hidraulice Cabina Filed Office Cuplaj rapid Mach Control joystick Stare impecabila. Tractorul este ca si nou   

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6230

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.