Tractor john deere 6230 premium de vanzare

30,800 €

Preț total + transport inclus: 30,800 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6230 Premium
An:2008
Nr. Referinta:#054832
Ore:5150 h
Putere:95 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor JOHN DEERE 6230:
Viteza: 40 km/h.
2WD
Motor John Deere 4045HL480 PowerTech Plus
4 cilindri
Turbodiesel cu geometrie variabila
Transmisie PowerQuad Plus
Cutie de viteze cu 16 trepte
Dotari:
4WD
Suspensie fata
Suspensie cabina
Frane pneumatice
Scaun pasager
Aer conditionat
3 circuite hidraulice
Tiranti frontali
Lumini de lucru
Oglinzi retrovizoare
Anvelope fata 75%
Anvelope spate 75%
Conditie excelenta

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6230 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.