Tractor john deere 6320 cu incarcator frontal second-hand

30,000 €

Preț total + transport inclus: 30,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6320
An:2003
Nr. Referinta:#003115
Ore:4780 h
Putere:101 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
Nota generala (1-5) 4 Cauciucuri calitate fata de  80% Tractiune Integrala 4x4 Transmisie PowrQuad-JD J Alte accesorii Incarcator frontal Cabina Normal Marca incarcator frontal John Deere 631 Dimensiune Anvelope frontală 14.9 R 24 Marimea anvelopelor ANTERIOARE 420/85 R 38 Transmisie Powr Quad 40 kilometri pe oră Condiţia anvelopelor ANTERIOARE 50% Cauciucuri calitate fata de  80% Alte informaţii de direcţie hidraulice, Einhebelsteuergerät, paralel mecanic, 3 Ölkreis, Schnellwechselrahmen, unităţi de 2 DW de control, de frânare hidraulice remorcă, cu bară de tracţiune, PTO 540/1000, EHR, lumina de rulment, radio, versiunea SE.  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6320

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.