Tractor john deere 6330 premium 4x4

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6330 Premium
An:2010
Nr. Referinta:#074197
Ore:4970 h
Putere:120 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 6330 Premium:

Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie PowerQuad
24 viteze de mers inainte
24 viteze de mers inapoi
Putere 120CP.
Viteza: 40km/h.
_

DOTARI Tractor John Deere 6330 Premium:

Suport greutati frontale
Suspensie axa frontala (TLS)
3 circuite hidraulice
Frana hidraulica remorca
Cabina inchisa
Scaun pneumatic incalzit
Scaun pasager incalzit
Aer conditionat
Computer de board
Radio
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Girofaruri
Anvelope frontale  Continental  380/85R24  30% bune
Anvelope spate     Continental  420/85R38  40% bune

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6330 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.