Tractor john deere 6430p de vanzare

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6430P
An:2009
Nr. Referinta:#002929
Ore:300 h
Putere:125 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
An 2009 Ore Functionare: 300(demo) Puterea motorului: 92 kW (125 CP) Transmisie AUTOQUAD PLUS LHR 24/24 Model 50K - Viteza 50KM/ora MFWD AXLE Suspensie Fata TLS PLUS & BRAKES Frane Pneumatioce pentru trailer 2 linii Aer Conditionat HATCH, Cauciucuri 18.4R38, 420/85R24

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6430P

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.