Tractor john deere 6610 premium second hand

26,500 €

Preț total + transport inclus: 26,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6610
An:2001
Nr. Referinta:#062887
Ore:6800 h
Putere:130 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

SPECIFICATII Tractor John Deere 6610 PREMIUM:
Motor John Deere Turbo Diese 6 Cilindri
Cilindreea 6.8l
Tractiune integrala 4x4
Viteza: 50 Km/ora.
Transmisie AutoQuad
Presiune Pompa Hidraulica 200 bari
Priza de putere 540/1000
3 circuite hidraulice
Frane hidraulice
PTO - Priza de putere 
TLS - Suspensie axa fata
Cabina inchisa
Aer conditionat
Scaun pe aer
Lumini de lucru fata si spate
Oglinzi
Anvelope GOOD YEAR  60% Bune
Verificat, inspectat
Gata de pus la lucru
Stare foarte buna de functionare!
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6610

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.