Tractor 6630 premium john deere nou, ore demonstrative

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6630 Premium
An:1980
Nr. Referinta:#007643
Ore:10 h
Putere:130 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor John Deere 6630 Premium NOU
Varianta PREMIUM
Motor diesel John Deere PowerTech Tier 3, 6 cilindri; Rezervor de combustibil de 250 litri; Ventilator cu transmisie variabilã; Filtru de aer uscat cu element de siguranta; Tub de esapament paralel la stalpul drept; Transmisie AUTOQUAD 40K; Acceleratie Perma-clutch II; Blocaj diferential electrohidraulic; Prizã de putere hidraulica total independenta; 540-540E-1000rpm actionatã prin intermediul unei manete; Sistem hidraulic PC cu pompa de 80l/min; 2 supape de comanda la distanta: 1 standard, 1 de lux; Regulator de bare dreapta si stanga; 2 usi laterale; Scaun Super Confort cu suspensie pneumatic E12C; Parbriz din fata fix; 2 Oglinzi exterioare; Scaun suplimentar alaturi de scaunul soferului; priza electricã cu 3 borne pentru tabloul electronic de bord; Aripi la rotile din fatã; Aripi laterale de plastic mai largi la rotile din spate; Centurã de siguranta la scaunul tractoristului; Suspensie Fata; Suspensie Cabina; Scaun Pasager; OPTIONAL: Greutati Fata. Un tractor John Deere 6630 Premium presupune doar costuri medii de operare. Modelul de utilaje agricole 6630 Premium al marcii de tractoare John Deere are valoare ridicata de revanzare.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6630 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.