Tractor john deere 6920s second hand

35,500 €

Preț total + transport inclus: 35,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6920S
An:2003
Nr. Referinta:#007265
Ore:8072 h
Putere:160 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii tractor John Deere 6920S Second Hand
Tip tracţiune 4x4 Viteza deplasare 50 km/ora Motor 6 Cilindri
Dotari tractor John Deere 6920S Aer condiţionat Dimensiune anvelope frontale 420/90R30 Dimensiune anvelope spate 480/80R46 Sistem de franare pnaumatic pentru remorca ELC Legaturi Fata Suspensie Fata Frane Pneumatice pentru trailer Stare buna de functionare
Tractorul John Deere 6920S e printre cele mai fiabile si performante tractoare de pe piata din Romania. Modelul de utilaje agricole 6920S al marcii John Deere e compact si puternic

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6920S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.