Tractoare john deere 6930 premium second hand

85,400 €

Preț total + transport inclus: 85,400 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6930 Premium
An:2007
Nr. Referinta:#000607
Ore:10 h
Putere:99 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 

Tractiune integrala

Cabina

Sistem AutoQuad Plus M. ECO-Shift cu viteza pana la 50km/h Cauciucuri fata Pirelli 540/65 R28

Cauciucuri spate Pirelli 650/65 R38

Alternator tip 150 A de 14 V

Aer conditionat Sistem de suspensii hidraulica-pneumatică Compartiment de depozitare in cabina 2 oglinzi telescopice

Scaun Super Deluxe Loc pasager

Sistem ASW Dispozitiv de control  2 DW DeLuxe ECU Dispozitiv de control 2 DW Super DeLuxeDispozitiv de control 3 DW Super DeLuxe

Rezervor 325l Sistemul de frânare pneumatica

 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6930 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.