Tractor john deere 7280 r de vanzare

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 134,500 €

Preț total + transport inclus: 134,500 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:7280 R
An:2012
Nr. Referinta:#055304
Ore:940 h
Putere:320 CP
Greutate:0,01 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor JOHN DEERE 7280 R:    

Motor John Deere PVX-4V-CR   

Viteza: 50  km/h. 

   

Dotari:  

4WD  

Arbore frontal cu arc  

Control electrohidraulic al tirantilor  

Centru de comanda  

Aer conditionat  

Tiranti frontali  

Priza de putere fata  

Lumini de lucru  

Oglinzi retrovizoare  

Girofar  

Anvelope fata 620/75R30 80%  

Anvelope spate 710/75R42 80%  

  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7280 R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.