Tractor john deere 7430 premium de vanzare

87,900 €

Preț total + transport inclus: 87,900 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:7430 Premium
An:2008
Nr. Referinta:#000608
Ore:634 h
Putere:199 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

   

Tractor Marca John Deere NOU

Model 7430 Premium din 2008

Putere motor 140-199CP

Tractiune integrala

Cabina

Cauciucuri spate Michelin 650/75 R38

Cauciucuri fata Michelin 600/65 R28

Sistem AutoQuad Plus M. ECO-Shift cu viteza pana la 40km/h Dispozitiv de control 2 DW Super-Delux

Aer conditionat Scaun Super Delux

Sistemul de frânare hidraulica-pneumatica

Alternator tip 150 A de 14 V Acumulator tip 850 A de 12 V Sistem ASW  

Radio

Frigider

Loc pasager

Dispozitiv de control 3 DW Super DeLuxe

Sistem de frânare pneumatica

 

 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7430 Premium

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.