Tractor john deere 7530 premium second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:7530
Nr. Referinta:#134531
Putere:180 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractor John Deere 7530 Premium Second Hand
Marca: John Deere
Model: 7530 Premium
An: 2008
Ore: 9780
MOTOR
Producator John Deere
Putere 180 CP
Numar cilindri 6
TRANSMISIE
Tip Autoquad
Viteza maxima 40 km/h
Anvelope
Fata 16.9R30 60% bune
Spate 20.8R42 60% bune
DOTARI
Tiranti frontali
3 circuite hidraulice
Cabina inchisa
Suspensie axa frontala (TLS)
Suspensie cabina
Oglinzi retrovizoare
Aparatori roti
Lumini de lucru
Pret furnizor extern 32,200 €
Servicii Utilben 1,300 €
Transport aprox pana la Cluj 2,000 €
Pret Total cu Transport Inclus 35,500 €
Optional
Garantie 1,000 €
Service 700 €
Pret Total + Servicii + Transport Inclus 37,200 €
*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )
   

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7530

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.