Tractor john deere 7920 second-hand

64,000 €

Preț total + transport inclus: 64,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:7920
An:2005
Nr. Referinta:#003432
Ore:4412 h
Putere:231 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
Dimensiune anvelope frontale600/65R28 Goodyear
Mărimea anvelopelor anterioare650/65R42 Goodyear
Calitate cauciucuri fata 20 %
Condiţia anvelopelor anterioare70 %
Motor 234 CP, motor de 8.1 litri, JD Power-masina de transport
Viteza 40 kilometri pe oră, Suspensie TLS 
Aer conditionat, Legaturi Frontale Priza Putere
Scaunul Activision,
radio,
Scaun de pasager, 4 DW-unităţi de control, min PTO 540/1000 rpm, IMS, 38 mm, bolţuri,
lumina de avertizare
Degenhart Frontul 3t ascensor pentru Tractor John Deere 7920 TLS - DW cilindri - capacitate de ridicare la 2,8 - a fost cuplaj rapid Cat 2 / 3 - link-ul arborelui de top
Verificat TRACTOR JOHN DEERE 7920 tractoare John Deere de mare putere second hand de vanzare
Stare buna de functionare

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7920

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.