Tractor john deere 8100 din 1996 second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:8100
An:1996
Nr. Referinta:#075586
Ore:6270 h
Putere:185 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Specificatii tehnice Tractor John Deere 8100
Motor John Deere
Tractiune integrala 4x4
6 cilindri Diesel
Transmisie Powershift
16 viteze de mers inainte
4 viteze de mers inapoi
Putere 185CP.
Viteza: 40km/h.
Dotari Tractor John Deere 8100
Tiranti frontali
Comanda electrovalve (EHR)
3 circuite hidraulice
Frane pneumatice
Reductor de putere
Cabina inchisa
Scaun pneumatic
Scaun pasager
Aer conditionat
Computer de board
Radio
Oglinzi retrovizoare
Aparatori  roti
Lumini de lucru
Anvelope frontale  600/65R28  20% bune
Anvelope spate     710/70R38  80% bune
 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8100

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.