Tractor john deere 8220 second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:8220
An:2002
Nr. Referinta:#133640
Ore:8360 h
Putere:225 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractor John Deere 8220 Second Hand
Motor
Tip: John Deere
Numar cilindri: 6.
Putere neta:      225CP.
Putere maxima: 255CP.
Transmisie
Tip: Powershift.
Numar viteze inainte: 16.
Numar viteze inapoi:    4.
Viteza max: 40km/h.
Sistem de franare
Tip frane: hidraulice in baie de ulei.
 
Sistem hidraulic
Debit pompa: 127 l/min.
Numar circuite hidraulice: 3.
Anvelope
Fata:   620/75R30.
Spate: 710/70R42.
Dotari

Tractor John Deere 8220 Second Hand

Greutati grontale (900kg)
Tiranti frontali
Cupla remorca
Cabina inchisa
Scaun premium cu suspensie
Scaun pasager
Oglinzi retrovizoare
Lumini de lucru
Girofar
 Pret: 55 000 Euro+Tva
Tractor John Deere 8220 Second Hand * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8220

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.