Tractor john deere 8310r second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:8310R
An:2011
Nr. Referinta:#052066
Ore:1907 h
Putere:310 CP
Greutate:0,01 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Tractiune integrala 4x4
Transmisie POWERSHIFT
Anvelope spate minim650/85R38
Anvelope faţă minim540/65R34
Dimensiunile Tractor John Deere 8310R Second Hand
Lungime/lăţime/înălţime6,116x2,506x3,285 m
Producător motorJohn Deere
Tip de motorPSX
Viteză42 km/h
Transmisie16/5
Mod direcţieF
Greutate13,3 t
Mecanism de control4
Cabina
Hydrost. steering
Aer conditionat
Dotari Tractor John Deere 8310R Second Hand
ILS,ACTIVE SEAT,TOUCHSCREEN DISPLAY,5
SCV'S,ACTIVE COMMAND STEERING,PICK UP HITCH,
AUTOTRAC READY,
Verificat
Tractorul e in stare buna de functionare
Pret: [v]

 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8310R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.