Tractor john deere 8320 second-hand

64,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:8320
An:2003
Nr. Referinta:#007906
Ore:5242 h
Putere:250 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Dotari tractor John Deere 8320 Second Hand
4x4
Motor John Deere PowerTech
6 cilindri Diesel
Transmisie Full-Powershift
4 valve hidraulice
Aer conditionat
Greutati frontale
Anvelope 30%/60% bune
Un singur proprietar!
Tractorul John Deere 8320 e ideal pentru lucrari grele din jurul fermei. Modelul de utilaje agricole 8320 al marcii de tractoare John Deere combina puterea cu performanta.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8320

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.