Tractor john deere 8360r de vanzare

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:8360R
An:2012
Nr. Referinta:#008034
Ore:190 h
Putere:360 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii Tractor John Deere 8360R
Tractiune Integrala 4x4
Motor John Deere PowerTech™ PSX 9.0 L
Transmisie AutoPower infinit Variabila
Viteza tractor: 50km/ora
Frane Pneumatice
Cutie de viteze :    Variaţie continuă
Suspensie Fata
Capacitate ridicare tirant spate 8,300 kg
Cuplu de remorcare Contitech
Dimensiune pneuri faţă:  600/70R30
Dimensiune pneuri spate: 650/70R38
&nbsp
Dotari Tractor John Deere 8360R
autopower, air brakes, command arm, ILS, Passenger seat, pick-up hitch, autotrac ready, active seat, 7" touch colour display, ActiveCommand steering, ActiveSeat, CommandView™ II cab, Electrohydraulic selective control valves (SCVs), Independent-Link Suspension

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8360R

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.