Tractor john deere 8420 second-hand

63,000 €

Preț total + transport inclus: 63,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:8420
An:2002
Nr. Referinta:#003553
Ore:3870 h
Putere:280 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
Traciune Integrala 4x4 Suspensii osie frontală, Aer condiţionat Cabină Dimensiune anvelope frontale 600/70R30 Dimensiune anvelope spate 710/70R42 Calitate cauciucuri fata 20 % Calitate cauciucuri spate %30 % Motor in 6 Cilindri Transmisie Powershit Scaun cu suspensie pneumatica Scaun pasager 4 Circuite hidraulice Foarte bine intretinut O cabină mai spaţioasă, mai liniştită şi mai confortabilă Controale CommandArm Lumini exterioare 360° Un tractor bine finisat, care respectă cerinţele impuse Mai mult spaţiu şi mai multe prize electrice Aer condiţionat eficient, foarte performant Sisteme audio de cea mai bună calitate Vizibilitate şi hidraulică îmbunătăţite Capacitate ISO Bus integrată Electronică integrată CAN-bus Varietate de transmisii Tiranţi spate puternici cu o capacitate de ridicare de până la 11,7 tone Pregatit pentru tehnologia AutoTrac TRACTOR JOHN DEERE 8420 280CP  tractoare mari john deere second hand de vanzare   

Parerea noastra despre tractorul John Deere 8420

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.