Tractor zetor proxima 95 - tractoare zetor de vanzare

Leasing cu rate de 0 €

*pret: 28,000 €

Preț total + transport inclus: 28,000 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Zetor
Model:Proxima 95 Power
An:2011
Nr. Referinta:#061718
Ore:499 h
Putere:99 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

Specificatii Tehnice Tractor Zetor Proxima 95 Power 
Motor: Zetor 4 Cilindri Diesel Z1005
Transmisie 24/24 PowerStuffle
3 PowerShift
Viteza 40km/h
3 Circuite hidraulice
Cabina Inchisa Dotari Tractor Zetor Proxima 95 Aer conditionat
Scaun Pasager
Lumini de lucru
Girofar
Anvelope Mitas 420/85 x 34 Spate - 90% Bune Anvelope Mitas 380/70 x 24 Fata - 80% Bune
Un Singur Proprietar
Vanzari Tractoare Zetor  Noi si Second Hand din Import Achizitionand un Tractor de la UTILBEN aveti garantia calitatii

Parerea noastra despre tractorul Zetor Proxima 95 Power

Simplitate, fiabilitate, randament

Cu o traditie de peste 60 de ani in productia de tractoare, constructorul ceh Zetor, isi pastreaza linia consacrata: tractoare simple, fiabile, cu un foarte bun raport calitate-pret, cheltuieli reduse de intretinere si exploatare, asigurand totodata un confort sporit si un randament ridicat.

Fara sa recurga la electronica sofisticata, producatorul a aliniat tractoarele la standardele europene in ceea ce priveste normele de poluare - Euro 3 si la nivelul maxim de zgomot admis - sub 80db (A).

Zetor vine cu solutii constructive aplicate doar de marii constructori de motoare Diesel; motorul de constructie proprie este in 4 cilindri, echilibrat dinamic, cu racire intermediara, pompa de injectie in linie - solutie ce permite si utilizarea biocarburantilor. Pastrandu-si in continuare ideea de simplitate, producatorul de tractoare Zetor dezvolta tipuri noi, pe aceleasi principii, noutati aparand chiar si in acest an.
DOTARI STANDARD
- compresorul si sistemul de franare pentru remorci, geamurile fumurii, parasolar reglabil, accesul pe ambele parti, cabina antifonata, cu trapa, capotaj rabatabil, cupla pentru remorca reglabila pe verticala cu 9 pozitii
- echipare hidraulica performanta: spre exemplu, tractoarele din gama Proxima (65-95 cp) au o capacitate de ridicare la extremitatea tirantilor de peste 4.000 kg.