campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Utilaje Noi  >   Utilaje Constructii  >   Kaeser

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)

Utilaje Constructii Kaeser Noi

Compania germana ofera solutii in domeniul sistemelor de aer comprimat inca din  anul 1919, avand peste 200.000 de produse economice si fiabile in intreaga lume.

 

Kaeser Kompressoren produce compresoare de aer si produse de vidare, inclusiv compresoare cu surub rotativ, motocompresoare cu piston fara ulei si alte produse conexe. Utilben are o relatie de parteneriat cu firma germana Kaeser Kompressoren spre dezvolarea pietei de motocompresoare mobile noi.

 

Domenii de utilizare pentru motocompresoarele Kaeser: -mica si marea industrie (majoritatea cererilor sunt satisfacut de compresoarele cu surub) -aspirare praf, ambalare, filtrare, umblere recipiente si conducte -productia recipientelor din PET -aplicatii de presiune si vacuum -aplicatii in industria de forare/excavare

Un compresor de aer mobil asigura costuri de intretinere mici, economii mari la energie ceea ce rezulta in reducerea semnificativa a investitilor si ajuta la marirea profitului. Totodata, un compresor de aer Kaeser protejeaza mediul, 100% din energia electrica utilizata este transformata in caldura.

 

Kaeser promite prin intermediul produselor sale, costuri reduse pe intreaga durata de viata a compresorului.

Avem disponibile urmatoarele modele: kaeser m13 , kaeser m15 , kaeser m17 , kaeser m20 ,  kaeser m27 , kaeser m31 ,  kaeser m43 , kaeser m45 , kaeser m45 , kaeser m50 , kaeser m52 , sau modele de la kaeser mai mari.

Utilaje Constructii

Utilaje Constructii Kaeser Noi

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
×

Cum va putem ajuta?