campaign-notification campaign-notification
get-in-touch.png
Alege utilajul după marcă
Alege utilajul după categorie
get-in-touch.png
get-in-touch.png
get-in-touch.png
Filtered by Type

Acasa  >   Utilaje Noi  >   Buldoexcavatoare  >   Palazzani

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Modele

PB 130 Buldoexcavator stage 4 Canopy (cabina deschisa)
PB 70
PB 70.2
PB 80
PB30

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)

Palazzani Noi

Palazzani este o companie cu o istorie de peste 70 de ani.


Palazzani este o companie italiană, care a fost în măsură să confirme poziția și să se extindă afacerile într-o piață globală și competitivă pe plan internațional. Clienții Palazzani sunt oameni calificați care recunosc și se așteaptă la calitate, mai ales atunci când acesta este rezultatul alegerilor tehnologice.

Clienții continuă să ceară cea mai înaltă calitate, care îndeplinește sau depășește așteptările lor. Palazzani aplică soluții tehnologice unice și inovatoare în ceea ce privește ergonomia, performanțele, responsabilitatea față de mediu și de siguranță pentru mașinile sale. Fiecare mașină Palazzani este dezvoltată și construită pentru a satisface cele mai pretențioase cerințe.

Utilajele de la Palazzani sunt orientate spre client, iar acestea beneficiază de înalta calitate și productivitate. Gama inovatoare de încărcătoare pe roți, oferă performanțe optime și o putere maximă combinată cu confort sporit, iar buldoexcavatoarele, sunt foarte apreciate pentru versatilitatea și disponibile în 4WS (cu tracțiune integrală) și modele de șasiu articulat.

Compania își desfășoară activitatea pe baza unui model de management intern, flexibil și în același timp riguros în ceea ce privește calitatea și siguranța. Dovezi ale acestui angajament este configurația instalațiilor de producție, ceea ce asigură pe tot parcursul lanțului optimizarea proceselor. Stabilitatea nivelurilor ocupării forței de muncă și a cifrei de afaceri constante chiar și în perioade de turbulențe severe de pe piață, a permis să re-investească în inovare tehnologică și logistică, promovarea dezvoltării de noi modele din categoria utilajelor de construcții: nacelele.

Buldoexcavatoare

Buldoexcavatoare Noi Palazzani Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000