CAMS este unul dintre principalii producatori de utilaje de reciclat din Europa.

Masinile de concasare si sortare produse de CAMS dispun de unele caracteristici excepționale, care au permis companiei sa devena un producator de frunte italian în zdrobire, concasare, sortare si in sectorul de reciclare, în special în cazul agregatelor, molozul provenite din demolări și construcții de muncă, asfalt macinat și deșeuri de sticla. Tocatoare agregate si rasnite produse de CAMS dispun de sapte brevete internationale si sunt rodul cercetarii continue în vederea îmbunatatirii performantei si reducerea costurilor de funcționare garantand în acelasi timp cea mai mare fiabilitate. O mare varietate de modele sunt disponibile, împartite în intervale, pentru a satisface nevoile variate, conexe la taierea, strivirea, concasarea si reciclarea diferitelor tipuri de materiale.

CAMS detine o gama larga de masini transportabile pentru maruntirea si reciclarea agregatelor, moloz derivate din demolări și lucrări de construcții, asfalt măcinat și deșeuri de sticlă.

  • Concasoarele CAMS sunt în gabaritul de transport, ceea ce le face usor de transportat. Toate modelele au fost proiectate si fabricate într-o dimensiune compacta, ceea ce face posibila instalarea lor, chiar si în zonele în care spatiul este limitat, perfect pentru procesarea materialului direct de pe asfalt.
  • Ele nu au nevoie de multa forta de munca pentru a le exploata, de fapt, ele pot fi gestionate de un singur operator, astfel acestea sunt complet automatizate si pot fi actionate prin telecomanda. Acestea sunt echipate cu un buncar, ceea ce face posibila procesarea diferitelor tipuri de moloz, cum ar fi grinzi, borduri de trotuar, coloane, etc.
  • Datorita vitezei lente la care se rotesc piesele, Concasoarele CAMS au o dimensiune de deschidere  buna, sistemele de reciclare produc niveluri scazute de praf si sunt supuse uzurii limitate. Costurile de întretinere sunt foarte mici, permite înlocuirea rapida si usoara a dintilor discurilor de macinare.
  • Concasoarele CAMS se disting prin consum redus si un nivel ridicat de productivitate, sunt de asemenea echipate cu un sistem patentat de reglare hidraulica a marimii materialului produs si un sistem de separare de metal integrat (separator de fier).