Concasor nou de vanzare direct de la producator

 

Producatorul DSB InnoCrush realizeaza un concasor cu design robust creat pentru un ciclu de viata indelungat.
Numărul 1 in lume la productivitate, concasoarele DSB InnoCrush nu are nevoie de pauze pentru răcirea pieselor de uzură datorită componentelor robuste si de inaltă calitate, astfel concasorul rulează fara oprire in parametrii optimi, iar opririle se fac doar la realimentarea cu combustibil.
Concasorul InnoCrush ofera solutia completa de concasoare cu impact, concasoare cu falci si statii de sortare.

 

Senilele ofera mobilitate atunci cand materialul concasat ajunge pana la banda transportoare sau cand locatia se schimba. Punerea in aplicare este rapida. Actionarea concasorului se face direct, FARA cuplaj hidraulic. Cu exceptia benzii magnetice pentru sortarea metalelor din beton armat, concasoarele nu folosesc componente electrice. Astfel concasorul este robust si rezista bine la vibratii continue.

 

Pentru o mentenabilitate perfecta carcasa motorului de la concasor este pliabila hidraulic. Doar piese de cea mai buna calitate de la furnizori de renume mondial se gasesc in componenta concasoarelor DSB InnoCrush. Conceptul de transmisie al Innocrush 30: INNODRIVE inseamna transmisie directa fara cuplaj, ceea ce duce la o eficienta buna si dimensiuni reduse.

 

Concasorul nou InnoCrush are cea mai mare capacitate din clasa lui. Beneficiaza de indrumare experta, raport cost/performanta deosebit, dimensiuni compacte pentru transport usor, piese de schimb disponibile rapid si serviciu de depanare non-stop.

[models]

Utilben – unic furnizor de concasor InnoCrush in Romania. Vezi oferta completa de modele concasoare cu falci si cu impact.