campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Utilaje Noi  >   Incarcatoare Frontale

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)


Capacitate de ridicare (Kg)


Inaltime de ridicare (Meters)


Capacitate cupa (m3)

Incarcatoare Frontale Noi

Incarcatoare Frontale NOI, Utiben va ofera Incarcatoare Frontale noi cu garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea acestora. UTILBEN sprijina si sustine afacerile active din Romania prin oferirea de servicii de finantare pentru achizitia de utilaje de constructii noiUtilben este dealer oficial in Romania pentru incarcatoare frontale noi Palazzani.

 

Incarcatoare Frontale

Incarcator Frontal Noi

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000

Ce este un încărcător frontal pe roți?

Există multe denumiri pentru un încărcător pe roți, cum ar fi încărcătoare frontale, încărcătoare cu roți, încărcătoare cu cupe. Încărcătorul pe pneuri este un echipament greu care se găsește de obicei în proiecte de construcții și șantiere. Un încărcător cu roți folosește un braț pentru a-și ridica și a coborî cupa, iar o manivelă este folosită pentru a deschide și închide cupa. Incarcatoarele pe pneuri poate ridica aproape orice, cum ar fi moloz, pietris, pamant, murdarie, paleti, etc. Intrucat folosește roti, are o mobilitate mai buna pe drumuri si nu face niciun fel de deteriorare asfaltului sau betonului. 

La ce poate fi folosit un încărcător cu roți?

Încărcătoarele frontale pe roți sunt utilaje cu putere și durabilitate deosebite, iar majoritatea șantierelor le folosesc pentru a finaliza rapid unele sarcini. Este alcătuit dintr-un braț cu o găleată pentru a transporta, culege sau transporta materiale la scară largă și le transporta în jurul unui șantier. Pe lângă faptul că sunt utilizate în șantiere, acestea pot fi utilizate și în scopuri agricole și proiecte de amenajare a teritoriului.

Care sunt dimensiunile unui încărcător frontal pe roți?

Încărcătoare frontale mici/compacte - Acestea sunt populare pentru companiile de amenajare a teritoriului, fiind folosite la săpat și la mutarea materialelor. Încărcătoarele frontale mici au o gamă de 1 - 4,5 tone ceea ce le face perfecte pentru proiecte de curte, mai ales atunci când se folosesc alte atașamente precum furcile și greblele.

Încărcătoare frontale de dimensiuni medii - Cu o gamă cuprinsă între 5,5 și 6,5 tone de sarcină de lucru sau de lucru, aceasta este mai populară pentru mutarea mai multor materiale și mai grele. Aceste încărcătoare sunt adesea folosite în șantiere.

Încărcătoare frontale mari - Aceste utilaje variază între 7,5 și 18 tone de sarcină de lucru sau de lucru. Încărcătoarele mari sunt adesea folosite pentru încărcarea camioanelor cu pietriș și utilizate în proiecte mai grele.

Top  cele mai utilizate atasamente pentru încărcătorul frontal pe roți

Există multe atasamente din care să alegeți, dar unele ar putea să nu fie aplicabile proiectului dvs.

Iată câteva dintre cele mai frecvente atașamente utilizate în proiecte:

  1. Cupe
  2. Furci
  3. Cuple rapide
  4. Cupa malaxor
  5. Perii stradale
  6. Lame de zapada
  7. Cupe de concasare

 

×

Cum va putem ajuta?