campaign-notification campaign-notification

5 atasamente care fac amenajarea spatiilor verzi mai usoara

Publicat de 15/07/2020

atasamente spatii verzi, amenajari spatii verzi

Iata cele 5 atasamente care iti vor face treaba mai usoara cand vine vorba de amenajarea spatiilor verzi de amploare

Indiferenta daca e vorba de mutarea rocilor sau a molozului, curatarea copacilor sau a pajistei, aceste 5 atasamente vor transforma mini excavatorul sau mini incarcatorul intro masina de amenajare a spatiilor verzi.


Separarea pietrelor de pamant

Cupele de sortare sunt proiectate pentru a separa rocile si resturile mari de sol de paman si nisip. De asemenea, pot fi utilizate pentru aranjare. Cupele de sortare sunt compatibile cu mini incarcatoarele (bobcat).


Copaci si iarba

Tocatorul de vegetatie este un atasament ce nu poate lipsi cand vine vorba de amenajarea spatiilor verzi. Acest atasament este in stare sa toace arbusti, tufisuri, iarba si chiar si copaci mici.


Curatarea bolovanilor si a molozului

Urmatorul atasament este foarte folositor cand avem de mutat bolovani de dimensiuni mari. Cupa cu graifer functioneaza prin clema de măturare păstrează rocile sau resturile în găleată, în timp ce operatorul zdrențește atașamentul pentru a depista murdăria. Grapele funcționează independent unul de celălalt, mișcându-se ca degetele, astfel încât dispozitivul să poată agăța încărcături neuniforme.


Trageți, prizați, încărcaț cu o unealtă

Cu ajutorul graiferului putem face toate cele mentionate mai sus. Graiferul este un atasament al utilajelor de constructii, din două cupe mobile, destinate apucării materialului.


Sapati gauri mai curate

Sa nu uitam nici de foreze cand vine vorba de amenajarea spatiilor verzi. Forezele se folosesc pentru forat puturi de apa, pentru stalpi, cabluri de current sau practic orice intra in pamant sau sub el. 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )