Pentru antrepreprenorii dornici de scalarea propriei afaceri: Află cum poți să îți dublezi cifra de afaceri având acces la mii de utilaje, piese și accesorii de la producători de top mondial în parteneriat cu UTILBEN

Totul despre compania UTILBEN

machinery

UTILBEN înseamnă peste 17 ani de experiență în domeniul utilajelor agricole și de construcții, 120 de angajați profesioniști și 4 sedii în Cluj, București și Iași. Am creat un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, prin care clienții găsesc tot ce au nevoie într-un singur loc: utilaje noi și second-hand, atașamente și accesorii, piese de schimb, service, închiriere de utilaje, soluții de finanțare și consultanță de specialitate.

Suntem importatori ai unor brand-uri de renume internațional în materie de echipamente de construcții, între care Anaconda, Ausa, Atlas, Çukurova, Faresin, HBM-Nobas, Kaeser, Putzmeister, Sunward, Weycor, Atlas.

UTILBEN este o companie deschisă și în plin proces de dezvoltare, așa că suntem în căutare de parteneri de afaceri, alături de care să trecem la nivelul următor de performanță. În cele ce urmează, îți vom expune motivele pentru care ACUM este cel mai bun moment să ni te alături. Vrem să încheiem parteneriate puternice cu firme, companii și organizații care cunosc îndeaproape domeniul utilajelor și au experiență în acest sector.

Avantajele tale ca partener UTILBEN

  • Îți vei diversifica oferta de utilaje, atașamente, accesorii și piese de schimb, iar cifra ta de afaceri va crește vertiginos. Odată cu diversificarea portofoliului de produse, va crește numărul de clienți și, implicit, profitul.
  • Ai posibilitatea de a vinde mii de piese și accesorii multi-brand și vei deveni astfel mult mai competitiv pe piața de utilaje
  • Îți vei asocia imaginea cu brand-ul UTILBEN, care se bucură de renume în industrie și o reputație impecabilă. Totodată
  • Te vom include în programele noastre de instruire și perfecționare și vei fi invitatul nostru special la evenimentele pe care le organizăm periodic
  • O să ți se dea tot sprijinul și ajutorul necesar pentru ducerea afacerii tale pe culmile succesului, alături de UTILBEN

Responsabilitățile tale ca partener UTILBEN

Vei comercializa produsele și serviciile UTILBEN clienților tăi și vei scoate în evidență avantajele acestora. Îți vei promova afacerea în zona în care activezi și vei căpăta notorietate pe piața de utilaje și produse conexe. Îți vom pune la dispoziție un stoc de utilaje, astfel încât clienții tăi să poată testa produsele UTILBEN.

Vei organiza evenimente de promovare a produselor din portofoliul UTILBEN și vei atrage, astfel, clienți către afacerea ta. Vei fi responsabil de componenta operațională, suport clienți, vânzare-cumpărare și service, astfel încât să obții un grad maxim de satisfacție a clienților.

Implicarea UTILBEN în parteneriat.

Îți punem la dispoziție 10.000 de utilaje noi și second-hand, atașamente, accesorii și piese de schimb, precum și servicii de vânzare, închiriere, service, finanțare și consultanță în domeniul utilajelor agricole și de construcții. Investim continuu în promovarea produselor noastre și derulăm campanii de marketing complexe: articole în publicații de specialitate, social media, newsletters, SMS, Google Ads.

Îți oferim suport operațional, training de vânzări și servicii postvânzare și te ajutăm să te dezvolți personal. Clienții tăi vor beneficia de finanțare în condiții preferențiale și vor avea aceleași avantaje pe care le au clienții UTILBEN. Avem stocuri de utilaje, atașamente, accesorii și piese de schimb, așa că vei putea să faci vânzări pe loc, fără întârzieri.

Pentru a deveni partener UTILBEN, completează formularul de mai

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii