campaign-notification campaign-notification

5 lucruri la care sa fii atent cand cumperi un tocator de crengi

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Pentru curățarea resturilor de crengi și lemne, lăsate în urmă de furtuni, defrișări sau toaletări, un tocător de crengi este tot ce ai nevoie.

5 lucruri la care să fii atent când cumperi un tocător de crengi


Pentru curățarea resturilor de crengi sau lemne, lăsate în urmă de furtuni, defrișări sau toaletări, un tocător de crengi este tot ce aveți nevoie. Acest utilaj nu doar că vă scapă de resturile de crengi, dar produce și tocătură, care poate fi folosită în mai multe feluri.

Există o multitudine de modele de tocătoare de crengi, fiecare cu specificațiile și caracteristicile lor. Dar care este cel mai potrivit pentru tipul dumneavoastră de activitate? Pentru a răspunde la această întrebare, o să avem în vedere 5 aspecte esențiale la care trebuie să fiți atenți atunci când achiziționați un tocător de crengi.

 

Cele 5 lucruri la care să fii atent când cumperi un tocător de crengi:

 

  1. Capacitatea de tocare. Prima caracteristică pe care trebuie să o aveți în vedere este capacitatea de tăiere, adică ce dimensiuni de ramuri poate toca utilajul. Utilajele care au o capacitate ridicată de tocare sunt, în general, mai scumpe. Trebuie să avem în vedere ce tip de muncă dorim să facem cu utilajul. Dacă avem nevoie de tocarea crengilor de grosimi mari, trebuie să alegem un utilaj corespunzător, astfel încât să nu îl forțăm. Compania Forst, producătoare de tocătoare de crengi, are în gama sa utilaje cu o capacitate de tocare care variază între 100 x 150 mm și 200 x 250 mm.

 

  1. Puterea. Capacitatea cuvei este, de obicei, direct legată de puterea motorului unui utilaj de tocat crengi. Mai multă putere înseamnă o capacitate mai mare a cuvei.

 

  1. Portabilitatea. Locul de desfășurare a activității este la fel de important în alegerea utilajul. Gândiți-vă cât de departe este locul unde vă desfășurați activitatea sau cât de dinamică este activitatea dumneavoastră, cât de des și cât de departe trebuie să vă deplasați. Portabilitatea utilajului depinde de dimensiunea acestuia și de sistemul pe care îl are. Pe roți, pe șenile sau fix. Forst dispune de modelul ST6 pe roți, care oferă posibilitatea de tractare cu permis de conducere categoria B.

 

  1. Dimensiunea cuvei. O altă trăsătură importantă este dimensiunea cuvei. Este mai ușor și economisiți timp dacă puteți pune ramurile într-un buncăr mai mare.

 

  1. Avantajele producătorului. Atunci când achiziționăm un tocător de crengi, trebuie să fim atenți și la avantajele pe care producătorul ni le oferă, nu doar la caracteristicile produselor.


Forst le oferă clienților 3 ani GARANȚIE.

image

 

Care sunt avantajele tocătoarelor de crengi FORST?

  • Construcție solidă. Utilajele sunt produse din oțel de cea mai bună calitate, iar cuva și întreaga structură a utilajului sunt rezistente la șocuri și lovituri puternice.
  • Construcție robustă. Utilajele au o construcție robustă, care crește durata de viața a tocătorului. Construcția facilitează accesul la consumabile și la partea mecanică a utilajului.
  • Putere de tocare. Utilajele au 2 role de tocat independente, iar fiecare este acționată printr-un sistem hidraulic independent.
  • Volantă deschisă. Pentru evitarea blocării lemnelor, Forst folosește un sistem deschis al volantei.
  • Autointeligență. Acest sistem se ocupă de controlul electric și avertizează operatorul când utilajul are nevoie de service sau de schimbarea anumitor consumabile.
  • Gresare. Gresarea utilajului se poate face local, printr-un panou de control.

 

Vezi toată gama de tocătoare de crengi FORST

image

 

Forst este marcă a firmei Redwood Global, cea mai mare companie care oferă servicii de arboricultură din Marea Britanie.

Utilajele Forst sunt create din pasiune pentru excelență, atât în ceea ce privește utilajele, cât și serviciile oferite.

Principalele valori ale utilajelor Forst sunt:

  • Performanță
  • Fiabilitate
  • Înțelegerea nevoilor clienților
  • Integritate în serviciile oferite

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )