campaign-notification campaign-notification

Academia Profesioniștilor în Utilaje, cel mai important training

Publicat de UTILBEN03/09/2019

Dacă activați în domeniul construcțiilor sau agriculturii, lucrați cu utilaje și vreți să vă duceți afacerea la un nou nivel de performanță, atunci acest articol vi se adresează

Academia Profesioniștilor în Utilaje

 

Dacă activați în domeniul construcțiilor sau agriculturii, lucrați cu utilaje și vreți să vă duceți afacerea la un nou nivel de performanță, atunci acest articol vi se adresează! Știm că sunteți pasionat de afacerea dumneavoastră și aveți o viziune clară asupra creșterii pe care v-o doriți, însă vă loviți de prea multe obstacole. Lipsa operatorilor profesioniști și a mecanicilor, costurile ridicate cu întreținerea utilajelor și dificultatea în găsirea unor parteneri service de încredere. Ați vrea să vă dezvoltați, însă vă lipsesc resursele și know-how-ul privind accesarea fondurilor. Munciți din greu, iar rezultatele parcă întârzie să apară.

            Compania UTILBEN este mai mult decât un lider în domeniul utilajelor și atașamentelor. Scopul nostru este să aducem lumea echipamentelor performante mai aproape de dumneavoastră, să depășim barierele convenționalului și să deschidem noi orizonturi. Iar viziunea noastră devine realitate, prin organizarea Zilei Pasionaților de Utilaje, eveniment care găzduiește Academia Profesioniștilor în Utilaje, cel mai important eveniment de training din România, susținut de experți internaționali.

            Pentru a obține rezultatele pe care vi le doriți, înscrieți-vă la Academia Profesioniștilor în Utilaje, eveniment special gândit pentru companiile românești care vor să facă pasul către profesionism și eficiență în folosirea utilajelor. Academia Profesioniștilor în Utilaje are loc la Cluj-Napoca, în 12 septembrie, la sediul UTILBEN. Înscrieți-vă la APU și veți învăța, într-o singură zi, cum să vă rezolvați problemele care vă limitează creșterea business-ului dumneavoastră.

            Temele de discuție la Academia Profesioniștilor în Utilaje sunt viitorul industriei de profil, strategii și tehnologii care duc spre eficientizare, precum și echipamente și atașamente de ultimă generație. Iar cei care vor dezbate aceste subiecte sunt specialiști în domeniu și lideri consacrați. Oameni de la care cu toții avem ce învăța!           

            De ce să participați la Academia Profesioniștilor în Utilaje?

  • ·         veți afla cum vă puteți crește productivitatea companiei cu până la 70%
  • ·         veți învăța cum vă puteți reduce costurile de service cu până la 30%
  • ·         veți descoperi avantajele leasingului operațional, în detrimentul leasing-ului financiar
  • ·         veți identifica noi metode de a recruta profesioniști și cum să-i păstrați
  • ·         veți ști cum să vă eficientizați afacerea, prin folosirea indicatorilor de performanță (KPI)
  • ·         veți căpăta informații prețioase despre digitalizare și automatizare
  • ·         veți găsi soluții pentru accesarea fondurilor de dezvoltare a afacerii dumneavoastră
  • ·         veți cunoaște experți internaționali în domeniul utilajelor, din Europa, Asia și America
  • ·         veți crea colaborări și parteneriate de afaceri

 

Află de la experți internaționali cum poți să depășești obstacolele

care te împiedică să îți triplezi afacerea

 

Scopul Academiei Profesioniștilor în Utilaje este să abordăm teme arzătoare și de un real interes pentru companiile din România. Lipsa personalului este o problemă la nivel național în orice domeniu, însă, în sectorul echipamentelor, aceasta este stringentă, pentru că aici este cu adevărat nevoie de profesioniști. Nu este loc de compromisuri în operarea unui utilaj.

            O afacere nu crește de la sine și, uneori, este nevoie de efort și de susținere din exterior. Iar asta nu poate însemna decât accesarea fondurilor de dezvoltare. Însă acest proces necesită un volum mare de informații și cunoștințe în domeniu. Este un demers ce pare inaccesibil și laborios. Însă beneficiile depășesc obstacolele și efortul.

            Scopul utilajelor este de a ne face viața și munca mai ușoare. Însă costurile cu întreținerea echipamentelor sunt foarte ridicate, iar specialiștii service sunt la mare căutare. Este foarte dificil, în zilele noastre, să găsești meseriași adevărați, care să îți ofere garanția lucrului bine făcut.

            Digitalizarea și automatizarea sunt cuvintele de ordine ale secolului XXI. Este practic imposibil ca o afacere să prospere fără aceste componente. Piața confirmă că digitalizarea și automatizarea sunt vitale pentru creșterea cifrei de afaceri și obținerea unui profit considerabil și, cel mai important, constant.

            Academia Profesioniștilor în Utilaje este un demers îndreptat întocmai către oferirea de răspunsuri la toate aceste preocupări. În plus, veți învăța cum să vă delegați eficient atribuțiile, veți descoperi tehnici prin care veți dubla viața utilajelor și veți afla avantajele achiziției unui utilaj second hand în detrimentul unuia nou.   

            Cine vine la Academia Profesioniștilor în Utilaje?

  • ·         top proprietari de utilaje
  • ·         top companii de construcții
  • ·         top fermieri
  • ·         antreprenori de succes
  • ·         producători de utilaje din China, Europa și America 

      Invitați speciali sunt:

  • ·         Rick Albin, fondatorul Caterpillar Auction, din Statele Unite ale Americii
  • ·         Ruben Marian, fondatorul UTILBEN, cel mai mare importator și distribuitor de utilaje second hand din România
  • ·         Andrei Spătaru, fondatorul IBC Focus, lider de piață în monitorizarea proiectelor de construcții din România
  • ·         Marius Maier, CEO al CMC Group Insurance Broker, expert în asigurarea riscului utilajelor
  • ·         Ștefan Vâju, CEO al COLOSUS, prima licitație ONLive de utilaje, camioane, bărci și avioane din România
  • ·         Tiberiu Ușeriu, singurul om care a câștigat de trei ori consecutiv Ultramaratonul Arctic 6633
  • ·         Alin Ușeriu, fondatorul Tășuleasa Social și inițiatorul proiectului Via Transilvanica 

            Academia Profesioniștilor în Utilaje se va desfășura sub forma unor discursuri susținute de specialiștii prezentați anterior, experți internaționali în utilaje. Fiecare vorbitor la APU a fost special ales pentru expertiza sa și calitățile profesionale pe care le posedă. Aducem în România oameni notorii, cu experiență, de la care chiar avem ce învăța.

O sesiune de prezentare va dura 20 de minute și, pentru că ne dorim să interacționăm și să conlucrăm, aceasta va fi urmată de zece minute de întrebări din partea participanților la Academia Profesioniștilor în Utilaje. Bineînțeles, invitații noștri sunt vă stau la dispoziție pentru discuții în privat și au toată deschiderea către înlăturarea oricăror piedici sunt în calea dezvoltării afacerii dumneavoastră.

Pentru a participa la Academia Profesioniștilor în Utilaje - evenimentul anului pentru antreprenorii, constructorii și fermierii care vor să devină experți în domeniu și care vor să învețe secretele succesului -, trebuie să vă înscrieți pe zpu.utilben.ro și să fiți prezenți la sediul UTILBEN de pe Bulevardul Muncii, numărul 36, din Cluj-Napoca, în 12 septembrie.

Biletul de acces costă 490 de lei. Acesta vă asigură accesul direct la invitații speciali, precum și accesul la mâncare delicioasă și băuturi răcoritoare! În plus, dacă nu sunteți mulțumiți de eveniment și nu ați găsit răspunsul la problemele dumneavoastră în cadrul Academiei Profesioniștilor în Utilaje, vă vom returna integral suma plătită.

Totuși, pentru că UTILBEN este o companie sinonimă cu dezvoltarea unitară și succesul datorat conlucrării, vă oferim șansa de a obține o invitație gratuită pentru dumneavoastră și echipa pe care o conduceți! Prețuim aportul dumneavoastră și avem deplină încredere în relația noastră. Credem că împreună suntem mai puternici și considerăm că fiecare zi este o nouă oportunitate de a învăța și de a ne perfecționa. Așa că tot ceea ce trebuie să faceți pentru a obține o invitație gratuită este să completați formularul de mai jos.

Vă așteptăm cu drag și cu porțile deschise la Ziua Pasionaților de Utilaje, gazda Academiei Profesioniștilor în Utilaje!

           Pentru a vedea programul evenimentului și pentru a vă înscrie la Academia Profesioniștilor în Utilaje, accesațihttps://zpu.utilben.ro/forum-de-discutii

powered by Typeform
 
 

 

 
 
 

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )