campaign-notification campaign-notification

La ce poti folosi gama de nacele pe autosasiu Movex

Publicat de 09/11/2022

nacele pe autosasiu, nacele autosasiu, nacele, Movex, nacele noi, lucrari la inaltime, nacela, nacela pe autosasiu, nacela PRB, nacele PRB

Gama de nacele pe autosasiu Movex poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii. Aflati din articol care sunt principalele intrebuintari ale acestor nacele.

TOPcele mai importante utilizări ale gamei de nacele pe autoșasiu marca MOVEX

Din acest articol veți afla care sunt aplicațiile în care seria de nacele pe autoșasiu de la MOVEX își demonstrează cel mai bine abilitățile. De asemenea, vă vom prezenta și beneficiile acestor echipamente fiabile și adaptabile.

Aceste nacele pe autoșasiu sunt utilizate la scară largă în diverse domenii de activitate și pentru o varietate de aplicații.

Principalele beneficii ale nacelelor pe autoșasiu MOVEX:

  • Adaptabilitate

Fie că e vorba despre lucrări de construcții, întreținerea clădirilor, reparații la liniile de înaltă tensiune, toaletarea copacilor, inspecții tehnice sau lucrări la înălțime pentru evenimente, gama de nacele pe autoșasiu MOVEX vă asigură productivitate maximă și siguranță fără egal.

  • Ușor de utilizat

Diferitele aplicații ale acestor nacele pe autoșasiu devin mai ușoare datorită manevrabilității sporite și preciziei pe care o oferă.

  • Accesibilitate

Nacelele pe autoșasiu MOVEX reprezintă o investiție excelentă întrucât vă facilitează accesul în zonele aflate la înălțimi de până la 20 de metri.

  • Ușor de mutat dintr-un loc de muncă în altul 

Fiind încorporate într-un vehicul care se poate deplasa fără probleme pe șoselele din România, nacelele MOVEX sunt alegerea potrivită atunci când trebuie să schimbați des locația în care lucrați.

Aplicațiile în care pot fi folosite aceste nacele pe autoșasiu din gama MOVEX

  1. Construirea și întreținerea clădirilor
  2. Inspecții de siguranță
  3. Spălarea și repararea geamurilor
  4. Întreținerea liniilor electrice sau de telecomunicații
  5. Lucrări la înălțime pentru evenimente
  6. Evenimente sportive
  7. Reparații și întreținere în parcurile de divertisment

1. Construirea și întreținerea clădirilor

În industriile care utilizează platforme de lucru aeriene, tipurile de nacele utilizate în mod obișnuit în construcții sunt nacelele pe autoșasiu, nacelele cu braț articulat și nacelele foarfecă. Gama de nacele pe autoșasiu Movex sunt făcute pentru a atinge înălțimi la care alte utilaje nu le pot atinge.

Acestea pot fi folosite cu ușurință în lucrările de întreținere a fațadelor diverselor clădiri din localități. Pot atinge înălțimi de până la 18 metri, ceea ce le permite operatorilor să ajungă ușor în diferite zone ale unei clădiri pentru lucrări de finisare sau chiar pentru construirea acestora.

De la instalarea și repararea conductelor, accesarea cablurilor înalte sau instalarea elementelor structurale la înălțime, aceste nacele pe autoșasiu sunt echipamentele ideale. Acest tip de nacele pot lucra doar pe teren uniform și nivelat, fiind potrivite pentru lucrările de construcții din cadrul orașelor.

Când lucrați în șantiere, este foarte important ca operatorii nacelelor să fie bine instruiți și certificați. A fi electrocutat de liniile electrice și lovit de alte structuri aeriene sunt unele dintre principalele cauze ale accidentelor în munca la înălțime, inclusiv căderile fatale.

livrare nacela prb

2. Inspecții de siguranță

Gândiți-vă la un avion de mari dimensiuni sau la un pod. Cum puteți ajunge acolo pentru a face inspecții regulate de siguranță? Inspecțiile de siguranță sunt una dintre utilizările cele mai importante ale nacelelor pe autoșasiu. Acestea sunt cea mai bună modalitate de a transporta inginerii, inspectorii și alți operatori în siguranță acolo unde trebuie să realizeze lucrarea de inspecție. Aceste nacele pe autoșasiu sunt folosite atunci când se efectuează inspecții regulate la depozite, centre de producție sau inspecții ale avioanelor.

3. Spălarea și repararea geamurilor

Data viitoare când sunteți în oraș, probabil veți observa că operatorii care spală geamurile clădirilor de înălțimi medii fac acest lucru din coșul unei nacele pe autoșasiu. Curățarea industrială la scară largă și spălarea ferestrelor este una dintre cele mai comune aplicații ale nacelelor. 

Nacelele pe autoșasiu sunt făcute pentru a atinge înălțimi altfel inaccesibile. Proiectate cu un coș la capătul brațului brațului, aceste tipuri de nacele pe autoșasiu pot susține muncitorii și uneltele necesare pentru instalarea, repararea și curățarea ferestrelor. Acestea vă oferă multă precizie și vă pot plasa exact în fața zonei de lucru. Înainte de a folosi o nacelă pe autoșasiu, operatorii trebuie să fiți instruiți în mod corect. 

nacela movex autosasiu

4. Întreținerea liniilor electrice sau de telecomunicații

Electricienii folosesc nacele pe autoșasiu pentru a accesa firele telefonice, transformatoare și alte echipamente care se află la înălțime deasupra solului. Pentru alte proiecte de instalații electrice, nacelele sunt folosite pentru a trasa conductele și a fixa conexiunile electrice. Companiile de telefonie, firmele de construcții industriale și multe altele oferă electricienilor lor nacele pe autoșasiu pentru a îndeplini o mulțime de sarcini diferite.

Repararea liniilor electrice este o muncă obișnuită pentru operatorii de nacele pe autoșasiu, dar este și periculoasă. Cu liniile electrice sub tensiune există riscul ca lucrătorii să fie electrocutați. Atunci când au sarcina de a lucra cu liniile electrice pentru lucrări electrice, operatorii trebuie să fie instruiți și certificați cu privire la pericolele aferente. Instruirea îi pregătește pe operatori cu privire la felul în care trebuie să manipuleze și să lucreze lângă liniile electrice în siguranță, să ia în considerare toate liniile electrice din apropiere și să folosească echipamente de siguranță și îmbrăcăminte adecvată.

nacela movex prb

5. Lucrări la înălțime pentru evenimente

Nacelele pe autoșasiu sunt adesea folosite la organizarea evenimentelor speciale din culise. Lucrătorii folosesc nacele pentru a instala sistemele de iluminat pentru concerte, pentru a atârna difuzoare și bannere și multe altele. Ele sunt, de asemenea, folosite în parcuri de distracție pentru a construi și repara echipamentele.

6. Evenimente sportive

Folosite pentru puterea lor de a ridica și coborî sistemele de iluminarere a evenimentelor, nacelele pe autoșasiu au fost folosite pentru multe evenimente sportive din întreaga lume. Nacelele sunt adesea folosite pentru această aplicație, de la accesarea panourilor de afișaj și a structurilor arenei până la oferirea unei vederi de ansamblu a stadionului. 

nacele prb cluj

7. Reparații și întreținere în parcurile de divertisment

Majoritatea parcurilor de distracții au propriile lor nacele pe autoșasiu la îndemână, gata de a accesa un roller coaster în cazul în care apar orice fel de defecțiuni. Aceste nacele pe autoșasiu pot accesa cel mai înalt punct al multor roller coastere sau alte structuri specifice parcurilor de distracții și pot chiar transporta vizitatorii la sol, în siguranță, în timpul unei intervenții de urgență.

Concluzii

Acestea sunt principalele utilizări ale unei nacele pe autoșasiu. După cum puteți observa, versatilitatea și precizia acestor echipamente pentru lucrări la înălțime este de neegalat. Puteți vedea gama întreagă de nacele pe autoșasiu marca MOVEX pe site-ul utilben.ro


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )