campaign-notification campaign-notification

Beneficiile oferite de tractoarele KIOTI

Publicat de Utilben05/03/2021

tractoare noi, tractor nou, tractoare, tractoare Kioti, tractor fiabil, tractoare de vânzare, tractor de vânzare, marcă nouă tractoare

Cine este KIOTI si ce fel de echipamente produce companie? Noi te ajutam sa afli mai multe si sa iti dezvolti afacerea cu ajutorul Kioti.

Beneficiile oferite de tractoarele KIOTI

Cine este KIOTI? Ce fel de echipamente produce această companie și care sunt principalele beneficii pe care le aduc fermierilor români?

“Kioti” reprezintă denumirea comercială a tractoarelor care aparțin companiei Daedong, denumire de brand aleasă pentru echipamentele comercializate în Europa și în America de Nord. Pe parcursul celor 74 ani de existență, numele Daedong KIOTI a devenit sinonim cu termenul „fiabil”. Compania și-a câștigat statutul de lider național în domeniul utilajelor agricole, atingând o cotă de piață de 35% în Coreea de Sud. KIOTI se mândresc, și, pe bună dreptate, cu o filozofie bazată inovație, dezvoltare și depășire a barierelor, care îi ajută să producă echipamente de primă clasă.

„Dacă ai orice treabă de făcut, tractoarele KIOTI o vor face!” este sloganul producătorului de utilaje agricole Daedong KIOTI.

 

UTILBEN este noul importator KIOTI în România și ne bucurăm foarte mult pentru această reușită, deoarece considerăm că agricultura românească va avea mult de câștigat datorită tehnologiei avansate și fiabilității acestor noi tractoare de la KIOTI. Suntem unici importatori în România pentru gama de tractoare KIOTI de la 21 la 125 de cai putere.

 

Care sunt principalele beneficii pe care tractoarele KIOTI le aduc agricultorilor români?

 

1.      Versatilitatea utilajelor și diversitatea modelelor de tractoare

Orice fermier îți va putea găsi tractorul ideal în cadrul gamei KIOTI datorită varietății de utilaje pe care compania le oferă. De la tractoare foarte compacte, până la tractoare foarte puternice. Tractoarele KIOTI sunt pregătite pentru orice tip de muncă agricolă, dar se pretează, de asemenea, și pentru municipalități sau sub-industrii.

Utilben vă oferă sprijinul necesar pentru a alege tractorul KIOTI cel mai potrivit pentru munca pe care o întreprindeți.

 

2.      Calitatea PREMIUM a componentelor - produse integral în Coreea de Sud

Tractoarele KIOTI sunt utilaje cu motoare puternice, care eficientizează orice muncă agricolă și nu numai. Robustețea lor le determină să fie pregătite pentru orice sarcină solicitată. Productivitatea este foarte importanta pentru liderii KIOTI, iar acest lucru se transpune în fiecare utilaj fabricat.

 

3.      Garanția extinsă de până la 5 ani

KIOTI vă oferă o garanție de până la 5 ani pentru tractoarele fabricate. Când cumpărați un tractor KIOTI, aveți siguranța că ați ales unul dintre cele mai bune echipamente pentru agricultură. Și puteți fi și mai încrezător știind că achiziția dvs. este susținută de garanția KIOTI, lider în industrie.

 

4.      Transmisiile hidrostatice

Aceste utilaje sunt caracterizate prin manevrabilitate sporită. Transmisia hidrostatică a acestora minimizează efortul necesar pentru a face viraje repetitive și în spații restrânse. Din acest motiv, tractoarele KIOTI sunt ideale pentru lucrări de pomicultură, viticultură, deszăpezire și peisagistică.

 

5.      Stoc de utilaje și piese de schimb

În curând, la sediul Utilben veți putea găsi mai multe categorii de tractoare marca KIOTI. Astfel, veți putea testa aceste utilaje și discuta direct cu specialiștii noștri pentru a găsi modelul cel mai bun pentru dvs. De asemenea, KIOTI asigură un stoc continuu de utilaje și de piese în Olanda, acest lucru însemnând că utilajele pot fi livrate mult mai rapid.

 

 

Pentru gama completă de tractoare KIOTI, accesați site-ul www.utilben.ro/kioti și descoperiți utilajul perfect pentru dumneavoastră!

 
 
 

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )