campaign-notification campaign-notification

Calitatile incontestabile ale gamei de incarcatoare frontale Weycor

Publicat de 29/06/2022

incarcatoare frontale, incarcatoare frontale noi, incarcator frontal, incarcatoare constructii

Descopera calitatile incontestabile ale gamei de incarcatoare frontale Weycor si cum fac acestea orice munca mai usoara.

Orice lucrare de construcții va fi realizată ușor cu ajutorul gamei de incarcatoare frontale noi Weycor by Atlas.

Compania germană Atlas Weyhausen este recunoscută la nivel global pentru utilaje de construcții fabricate la un nivel înalt de calitate. Echipamentele sunt fabricate utilizând componente consacrate și tehnologii de top, printre care:

  • Motoare Deutz
  • Transmisii Dana
  • Hidraulica Linde / Rexroth

Datorită acestor atribute incontestabile și a fabricării integrale în Germania, seria de încărcătoare frontale Weycor by Atlas oferă performanțe inegalabile în orice șantier de construcții.

Atlas este un producător german cu o tradiție de peste 100 de ani în fabricarea de utilaje fiabile. Compania a luat naștere în 1919, cu scopul de a produce echipamente agricole și de construcții cu totul și cu totul inovative. Nu s-a limitat la a copia alți fabricanți de utilaje ai vremii și a venit cu soluții perfect adaptate nevoilor clienților săi. Încă din 1919, Atlas este o companie sinonimă cu eficiența și productivitatea peste medie.

Beneficiile gamei de încărcătoare frontale Weycor

Un încărcător frontal Weycor convinge constructorii de performanțele sale prin mai multe caracteristici:

  • Cea mai avansată tehnologie de cinematică
  • Mecanism hidraulic de schimbare rapidă a atașamentelor
  • Suport unic de motor
  • Cabină confortabilă
  • Utilaje cu motoare foarte puternice, dar economice
  • Service facil

Atlas Weyhausen produce încărcătoare frontale dotate cu diferențial blocabil 100% pe ambele punți, care poate fi comutat manual de operator. Marele avantaj al diferențialului blocabil este că poate fi acționat manual de operator, în scopul utilizării integrale a aderenței fiecărei roți motoare. Acest tip de diferențial elimină diferența de viteză de rotație a roților de pe aceeași punte, obligându-le să se rotească cu aceeași viteză, indiferent de situație.

Diferențialul blocabil oferă avantaje pe teren accidentat, la deplasarea pe suprafețe cu aderență mixtă. Diferențialul blocabil cuplează puterea pe ambele punți în mod egal și toate cele 4 roți primesc aceeași putere, pentru a ieși dintr-o situație alunecoasă. În schimb, diferențialul cu alunecare limitată - prezent pe majoritatea utilajelor - are dezavantajul de a limita puterea transmisă către roata care este blocată în noroi sau care este pe o suprafață alunecoasă.

În plus, pentru un control ideal și manevrabilitate indiferent de situație, încărcătoarele frontale Weycor sunt dotate cu tracțiune integrală. Inovația producătorului Atlas Weyhausen este că diferențialul se blochează la atingerea unui buton prezent pe joystick.

Încărcătoarele frontale Weycor sunt dotate cu pedală de încetinire, care acționează ca un ambreiaj și ca o frână. În mod normal, toate încărcătoarele frontale care au transmisie hidrostatică sunt dotate cu o pedală de încetinire, dar sistemul Weycor este cu totul și cu totul special. Competitorii folosesc o combinație - 60% din pedală încetinește, iar 40% frânează -, dar problema aici este că operatorul nu știe când se face trecerea de la încetinire la frânare. Prin urmare, se uzează sistemul de frânare și intervine uzura pe roți.

La Weycor, pedala de încetinire acționează în proporție de 90% asupra transmisiei și puterii utilajului, iar 10% îi revine brațului de ridicare. Dacă operatorul vrea ca brațul de ridicare să fie mai rapid în mișcări, apasă pedala de încetinire. Cu cât apasă mai tare pe pedala de încetinire, cu atât viteza de ridicare a brațului este mai mare. 

Atlas produce o gamă largă de echipamente destinate sectoarelor de construcții, feroviar, de manipulare a materialelor și de realizare a infrastructurii. Echipamentele Atlas sunt ideale pentru ridicarea de imobile, transportul materialelor, crearea de drumuri și căi ferate, precum și pentru reciclare și demolare. Fabricantul german și-a luat angajamentul de a produce utilaje de înaltă calitate, alături de furnizarea de servicii impecabile.

Compania germană Atlas pune accent pe inovare continuă a produselor sale, pentru a depăși așteptările clienților săi și pentru a fi cu un pas în fața concurenței. Utilajele Atlas sunt de nădejde, iar clienții știu că se pot baza pe ele indiferent de situație. Robustețea și rezistența echipamentelor germane sunt doar două dintre atributele care au făcut ca utilajele Atlas să fie un etalon la nivel internațional în materie de performanță.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )