Care sunt avantajele incarcatoarelor telescopice?

Publicat de UTILBEN14/12/2018

Care sunt avantajele unui incarcator telescopic?


Trimite-le prietenilor acest articol!

Incarcatorul telescopic este un utilaj utilizat pe o scara larga in agricultura si in industrie. Este asemanator unui  stivuitor, dar mai mult se aseamana cu o macara, avand un brat extensibil caruia i se adauga cateva accesorii, cum ar fi:cupa, furci pentru paleti, troliu, grapa pentru gunoi.  


       Principalul avantaj al acestui utilaj este gama extinsa de utilizari.Pe langa acest avantaj, incarcatorul telescopic este recunoscut pentru miscarile sale libere si pentru manevrabilitate.Incarcatoarele telescopice au intrecut popularitatea macaralelor si a stivuitoarelor, facand treaba ambelor utilaje, este capabil sa ajunga in locuri in care stivuitoarele le este imposibil sa ajunga, surpinzator, poate fi pozitionat si repozitionat in ciuda sasiului solid si greu.        Acestea sunt cele mai importante avantaje ale incarcatoarelor telescopice:

1.Capacitate“on-road” si “off-road”

2.Capacitate de transport mai mare decat a nacelelor

3.Rotire in jurul sasiului

4.Dirijare de la distanta

5.Calcule de incarcare computerizata

6.Ocupa mai putin spatiu decat macaralele montate pe camion

7.Cea mai larga gama de accesorii

 

Care sunt cei mai mari producatori de incarcatoare telescopice?

1.MANITOU 

Apasa aici pentru a vedea alte oferte de incarcatoare telescopice Manitou           Este cel mai mare producator de incarcatoare telescopice din lume.Compania vinde intr-un an mai mult decat toti competitorii ei la un loc.In prezent, sunt peste 500.000 de incarcatoarele telescopice Manitou in activitate in intreagea lume.    


2.JCB

Apasa aici pentru a vedea incarcatoare telescopice JCB de vanzare          JCB ofera durabilitate, versatilitate si costuri reduse.JCB este unul dintre cei mai mari producatori de incarcatoare telescopice din lume, de la modele compacte create pentru zonele restranse, pana la utilaje cu sarcina utila de 7 tone si inaltime de ridicare de 17 m.    3.CATERPILLAR


 CAT ofera design superior si caracteristici avansate incarcatoarelor telescopice Caterpillar, pentru a fi lider din toate punctele de vedere.Performante de top, constructii robuste pentru durabilitate si fiabilitate cu costuri minime.


 

4.CASE

 Raza larga de actiune, productivitate si stabilitate. Incarcatoarele telescopice Case sunt proiectate pentru cele mai grele operatiuni.Incarcatoarele telescopice Case sunt exceptional de agile si exceptional de manevrabile, cu transmisie Powershift si sistem de directie cu trei module.

 


5.MERLO

Incarcatoarele telescopice Merlo sunt folosite atat in aplicatii de constructii cat si in agricultura.Producatorul Merlo vinde in jur de 100 de modele de incarcatoare telescopice caracterizate prin siguranta, putere si control fara compromis.

 


Trimite-le prietenilor acest articol!
Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date, pentru viitoarele oportunități de carieră la UTILBEN! Consultă termenii și condițiile. Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )